Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nije bilo osnova'

Mladića koji je prebio taksista pustili da se brani sa slobode

policija
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
19.04.2019.
u 15:38

- Nakon ispitivanja otvoreno je istraživanje tijekom kojeg će se provesti i druge potrebne dokazne radnje, a okrivljenik je potom pušten na slobodu jer zakonskih osnova za predlaganje i određivanje istražnog zatvora nije bilo - rekli su iz zagrebačkoga Općinskoga državnoga odvjetništva

Mladić (23) koji je pretukao i teško ozlijedio 51-godišnjeg taksista pušten je da se brani sa slobode.

- Nakon ispitivanja otvoreno je istraživanje tijekom kojeg će se provesti i druge potrebne dokazne radnje, a okrivljenik je potom pušten na slobodu jer zakonskih osnova za predlaganje i određivanje istražnog zatvora nije bilo - rekli su iz zagrebačkoga Općinskoga državnoga odvjetništva za Jutarnji.

Podsjetimo, premlaćivanje se dogodilo u noći sa subote na nedjelju, a na snimci koja se pojavila na društvenim mrežama može se vidjeti kako mladić udara taksista, koji je reagirao pucajući u zrak.

Iz odgovora državnoga odvjetništva može se zaključiti da 23-godišnjaku čak nisu određene niti mjere opreza, poput zabrane približavanja i uspostave kontakta sa žrtvom. Taksistu je trenutno ozbiljno narušen vid na jedno oko te ga čeka operacija.

VIDEO Zagreb: Pucnjava u kafiću Zeleni Vrtić:

Ključne riječi

Komentara 26

QI
qiqo
16:27 19.04.2019.

Kakva država takvi sudci....s je bani

ZA
zagi101
15:50 19.04.2019.

znači pokušaj ubojstva nije razlog da ostane iza rešetaka ? bravo za suca sad može otići u bolnicu i završiti posao

GA
GandalfovBrat
16:09 19.04.2019.

ime i prezime sudca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije