Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ULOŽILI ŽALBU
Povratak na članak

Mladić umro nakon rutinske operacije, liječniku šest mjeseci zatvora

Riječ je o Čakovčaninu Krešimiru Grujiću koji je umro u Općoj bolnici Varaždin u listopadu 2009. nakon rutinske operacije hemeroida, a uzrok smrti bila je teška sepsa

Komentari 3

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
00:25 18.05.2021.

kad netko kaže rutinska operacija...ništa nije rutinsko kad te režu ovi mesari zvani kirurzi

VL
LI
liliZG
10:54 18.05.2021.

eto jučer gledam onog OZa i prikazao kolko kod njih trudnica umire na porodu ili brzo nakon,..... u 21 stoljeću kada se takve stvari događaju staneš i zapitaš se,.... a sve ovisi o novcu i sreći , ako imaš novca možeš birati i kirurga, a onda treba imati sreće da taj kirurg baš danas nije poživčanio iz nekog razloga pa obavi sve kako treba, a onda još i ta higijena za vrijeme i nakon operacije i ako si sretan da izbjegneš sve bolničke infekcije i dođeš doma , evo šanse za preživljavanje.

VL
PR
Pravednik69
23:49 17.05.2021.

Ovo je prvi komwntar

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.