Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Užas u BiH

Unuk pregazio baku, otac i susjedi inscenirali da je pala s ljestava

policija
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
30.05.2017.
u 11:50

V. I. (18) usmrtio je baku VW Caddyjem obučavajući vožnju u Papažanima kod Laktaša u BiH

Mladić (18) iz BiH osumnjičen je da je pregazio baku te da je slučaj namješten kako bi izgledalo da je 82-godišnjakinja pala s ljestava, neslužbeno doznaju Nezavisne novine.

V. I. (18) usmrtio je baku VW Caddyjem vježbajući vožnju u Papažanima kod Laktaša. Slučaj je otkriven nakon što je hitna pomoć iz Laktaša u petak prijavila policiji da im je dovezeno tijelo žene koja je podlegla ozljedama navodno zadobivenima u padu s tavana. Međutim, ispostavilo se da je riječ o drugoj vrsti nesreće.

Kako je priopćila policija, utvrđeno je da je R. G. vježbao V. I. da upravlja vozilom kada je mladić zbog nesporazuma krenuo naprijed i pregazio ženu koja je od ozljeda preminula na putu do hitne pomoći. Nezavisne novine neslužbeno doznaju da su mladiću u pokušaju prikrivanja pomogli otac i susjedi. Policija je navela da su R. G., Z. I. i R. Z. postavili ljestve i pripremili tragove kako bi lažno prikazali nesreću. Svih četvero sudionika je uhićeno.

Komentara 3

DU
Deleted user
13:45 30.05.2017.

treba ih kazniti maksimalno jer su se sluzili lazima i obmanama a pritom i svoga sina ucili takovom ponasanju, baka nije to zasluzila ,vec kada ju je ubio i da pri tome lazu

Avatar miladraga
miladraga
12:14 30.05.2017.

A sva tko bi pokušao zaštiti svoje dijete. I Radeljak je zaštitio Lea kad je usmrtio Enu. Na kraju krajeva, nisu to namjerno napravili, to su bili nesretni slučajevi. Kažnjeni su već samom činjenicom da su to napravili. Nije lako s tim živjeti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije