Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNA U ZAGREBU
Povratak na članak

Mladić pijan vozio oko 143 km/h pa skrivio smrt svoje djevojke: Smanjena mu je kazna

Nesreća u kojoj je poginula 25-godišnjakinja dogodila se 20. siječnja 2023., oko 2.30 sati

Komentari 2

BF
bf23
15:01 12.02.2024.

Pravosuđe nam je super,zaslužili su povišice...

VL
RE
realisticki
17:20 13.02.2024.

Ovaj članak nam govori sve o našem sudbenoj strukturi. Spominju se se Visoki kazneni sud, Županijski sud. Prizivni sud, i Apelacijski sud, uz to znamo da imamo Općinski sud, Stegovni sud, Ustavni sud, i možda još koji za kojega mi obični građani ni neznamo. Na svim tim nivoima u presude su umješani advokati, državni odvjetnici i korupcija, pa se donose prvostupanjske presude, nepravomoćne i pravomoćne presude, da bi se stvorio kaos u pravosuđu koji rezultira čudnim i kaznama ili zastarama kaznenih postupaka.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.