Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sukob u Imotskom

Mladić pretučen na svadbi: Nalazi se na respiratoru, bore se za njegov život

KBC Split
Ivo Cagalj/PIXSELL
18.06.2022.
u 15:52

Ozlijeđeni mladić je nakon udarca imao višestruko krvarenje u mozgu

Mladić (27) koji je jučer na svadbi u Imotskom teško ozlijeđen podvrgnut je operaciji u KBC-u Split, nakon koje je smješten na odjel Jedinice intenzivnog liječenja, te priključen na respirator. Još uvijek se nalazi u životnoj opasnosti. 

Podsjetimo, sinoć oko 19.20 na jednoj je svadbi u Imtoskom došlo do fizičkog sukoba dvojice muškaraca od kojih je jedan zadobio teške tjelesne ozljede. Osumnjičeni je nakon incidenta pobjegao, a policijski su ga službenici uhitili jutros te mu slijedi daljnje kriminalističko istraživanje. Ozlijeđeni mladić je nakon udarca imao višestruko krvarenje u mozgu. 

Ključne riječi

Komentara 14

SA
sargu123
16:48 18.06.2022.

Mislim da bi onaj junak što ga je udario pa pobjegao mogao malo duže svijet gledati kroz rešetke. Poruka njegovoj curi: bježi od njega koliko te noge nose!

DU
Deleted user
16:29 18.06.2022.

Počinitelju po kratkom postupku 30 godina teške robije

Avatar lasta mala
lasta mala
16:49 18.06.2022.

Njemu brz oporavak a njoj pamet u glavu i bježi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije