Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRUTALNO PREMLAĆIVANJE

Mladić (31) napao maloljetnika u Dubrovniku jer su se sukobili njihovi psi? 'Sin je mislio da je gotov'

Dubrovnik:  Zelena placa od jutros je opet u Gružu, i to u parku Luja Šoletića
Grgo Jelavic/PIXSELL
29.03.2024.
u 13:00

Sin mi je zadobio lom prsta i potres mozga s nizom rana po glavi. S obzirom na to da mu je gurao prste u oko, mora na daljnje kontrole, ispričala je majka maloljetnika

Dubrovačka policija objavila je vijest o brutalnom premlaćivanju maloljetnika koje se dogodilo prošlog tjedna kada je 31-godišnjak fizički napao maloljetnika. Do sukoba prošlog petka u kojem je maloljetnik teško ozlijeđen došlo je zbog njihovih pasa koji su se prethodno sukobili, zbog čega je 31-godišnjak završio u istražnom zatvoru. 

– Tijekom jutarnjih sati u petak 22. ožujka policija je zaprimila dojavu djelatnika Opće bolnice Dubrovnik kako su na obradu zaprimili dvojicu ozlijeđenih mladića, od kojih je jedan maloljetna osoba, a drugi 31-godišnjak, te da su ozljede, prema izjavi mlađeg, zadobili u tučnjavi. Postupajući po zaprimljenoj dojavi, provedeno je kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da su prethodno tog dana dvojica spomenutih mladića na istom mjestu šetala svoje pse bez povodca te je došlo do sukoba između pasa, a potom i sukoba između vlasnika pasa. Tijekom sukoba maloljetnik je zadobio teške tjelesne ozljede, a stariji lakše te su obojica zbrinuta u dubrovačkoj bolnici – objavila je policija.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo teške tjelesne ozljede 31-godišnjak je, uz kaznenu prijavu, 23. ožujka predan u pritvorsku jedinicu Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, nakon čega mu je određeno zadržavanje u istražnom zatvoru do mjesec dana, objavila je policija, dok je majka pretučenog maloljetnika za Jutarnji list ispričala što se dogodilo.

– Sina smo zamolili da prošeta psa jer sam ja imala upalu pluća, a suprug se vratio s operacije pa jedva hoda sa štakama. Otišli su do obližnje šume da se pas, koji nije krvoločan, malo istrči. Pritom ga je pustio s lajne jer nema baš puno prolaznika. Ali taj je čovjek naišao sa svojim stafordom. Psi su se najednom sukobili pa je taj čovjek, mišićav i velik, divljački počeo udarati našeg dok ih je razdvajao. Sin je dotrčao i pitao ga: ''Zašto ga tako udaraš? Pa to je pas.'' Nakon toga je čovjek krenuo na mog sina. Udario ga je šakom u glavu pa je pao na pod gdje ga je nastavio udarati nogama. Ujedno ga je davio te mu gurao prste u oko i usta. Valjda mu je oči htio iskopati. Sin je mislio, najiskrenije, da je gotov – objasnila je, dodajući kako je njihov pas u tom kaosu pobjegao kući, dok su tučnjavu spriječile djelatnice, zaposlenice obližnjeg Ureda za mentalno zdravlje i ovisnost koje su čule dernjavu. 

POVEZANI ČLANCI:

– Te hrabre žene zatekle su sina u grmlju kako se skriva i štiti dok ga taj čovjek udara. Vikale su mu: "Pusti ga! Pusti dijete!" U jednom trenutku tijelom su stale između njih dvojice da mi zaštite dijete. Tko zna bi li moj sin bio danas živ da nije bilo tih žena. Hvala im neizmjerno na tome. Nedugo zatim smo dobili poziv na telefon da dođemo po dijete. Oduzele su mi se noge. Onako bolesna sa suprugom na štakama odjurila sam do njih te smo ga odveli na hitnu u bolnicu. Ondje su došli i policajci te krim policija. Sin mi je zadobio lom prsta i potres mozga s nizom rana po glavi. S obzirom na to da mu je gurao prste u oko, mora na daljnje kontrole. Prošlo je gotovo tjedan dana od događaja i nigdje nisam vidjela da je vijest o tom napadu objavljena. Zvala sam policiju, na što su mi rekli da se štiti maloljetnik, no ja bih prije rekla da se ovdje štiti napadač – poručila je.

>> VIDEO Privedene tri osobe za koje se sumnja da su povezane s nestankom djevojčice Danke

Komentara 5

RE
Realistic
13:22 29.03.2024.

Sve više je siledžija koji se zbog svoje fizicke nadmoci izivljavaju na slabijima.Policija čak i napravi svoj posao ali je stvarno vrijeme da i pravosuđe dužim zatvorskim kaznama uvede reda među nasilnike.

IC
ICCO
13:29 29.03.2024.

1 glas adezejovca manje za APsdss. Jerbo će mjesec dana biti u pritvoru.

SA
sani1
13:49 29.03.2024.

OvaJ HDZ-ovac je zorno pokazao kako će kad izgube izbore.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije