Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA U ISTRI

Mladić (19) pokušao pregaziti policajca: Službenici ga lovili i ispalili nekoliko hitaca

Ilustracija
Marko Jurinec/PIXSELL/Ilustracija
11.02.2022.
u 12:28

U događaju su lakše ozlijeđeni 19-godišnji vozač i jedan policijski službenik, a policijski službenici provode kriminalističko istraživanje nad vozačem

Vozač (19) automobila Golf pokušao je pregaziti policijskog službenika sinoć oko 20.30 sati kod Višnjana nakon što ga je policija htjela zaustaviti. 

Policijski službenici pokušali su zaustaviti automobil na kojem nije bila istaknuta stražnja registracijska oznaka, no vozač je povećao brzinu i nastavio vožnju prema Vrsaru. Kod aerodroma je naišao na prepreku te je krenuo automobilom unazad. Tada je udario u policijsko vozilo i ozlijedio policijskog službenika koji je stajao pored vozila.

Devetnaestogodišnji vozač krenuo je potom automobilom prema policijskom službeniku koji je, ne bi li zaštitio svoj život, ispalio dva hitca u smjeru pneumatika Golfa. Drugi je policijski službenik ispalio hitac u zrak kako bi pozvao u pomoć obližnju policijsku ophodnju. 

Vozač je, kako navodi Policijska uprava istarska, automobilom udario u stablo i nastavio pružati aktivan otpor, no policijski službenici su ga svladali i priveli u policijsku postaju. 

U događaju su lakše ozlijeđeni 19-godišnji vozač i jedan policijski službenik, a policijski službenici provode kriminalističko istraživanje nad vozačem.

VIDEO Riječkog ubojicu jedva svladali: Nekontrolirano je urlao, pokušao se istrgnuti i skočiti kroz prozor.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar smradmin
smradmin
13:28 12.02.2022.

Mali će se sutra sjetiti da je u policijskoj postaji teško zlostavljan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije