Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAJKA ISPRIČALA

Mladić (19) koji je poginuo u podmornici htio postaviti svjetski rekord: 'Jako se veselio'

Picture of Vice-Chairman of Engro Corporation Limited Shahzada Dawood, said to be among the missing submarine's passengers
Foto: ENGRO CORPORATION LIMITED/REUTER
1/2
26.06.2023.
u 07:39

Majka Azmeh je ispričala kako se Suleman prijavio za Guinnessovu knjigu rekorda, a u podmornicu je uzeo rubikovu kocku kako bi oborio rekord

Prošloga tjedna u Atlantiku je petero osoba poginulo u podmornici Titan, a ove nedjelje održani su pogrebi za 19-godišnjeg Sulemana Dawooda i njegovo oca Shahzada. Majka poginulog oca i sina otkrila je motive njihovog odlaska u podmornicu koja vodi do olupine Titanika, govoreći kako je do svega došlo zbog rubikove kocke.

Majka Azmeh je ispričala kako se Suleman prijavio za Guinnessovu knjigu rekorda, a u podmornicu je uzeo rubikovu kocku kako bi oborio rekord, dok je njegov otac Shahzada ponio kameru kako bi snimio trenutak, prenosi BBC

>> VIDEO Fotografije milijardera koji je nestao u podmornici

- Nisam uopće shvaćala u tom trenutku što bi to moglo značiti. Sve je samo otišlo nizbrdo - ispričala je. Obitelj je već ranije htjela ići vidjeti olupinu Titanika, no taj je put bio otkazan zbog pandemije. Tri godine nakon, umjesto supružnika, na put su se odlučili otac i sin. Kako je dodala, Suleman nigdje nije išao bez svoje rubikove kocke, a uspijevao ju je složiti u tek 12 sekundi. 

- Rekao je, riješit ću rubikovu kocku 3.700 metara pod morem, kod Titanika - ispričala je majka. Inače, Suleman je bio student na Sveučilištu Strathclyde u Glasgowu, dok je Shahzada bio iz jedne od najbogatijih pakistanskih obitelji. Osim oca i sina, na brod koji prevozi do olupine Polar Prince išli su i majka te kćer (17) Alina. 

POVEZANI ČLANCI:

- Bila sam jako sretna zbog njih, jako dugo su htjeli ići. Mislim da smo izgubili nadu nakon što je prošlo 96 sati. Rekla sam da se pripremam za najgore, tada sam izgubila sve nade - poručila je.
 

Komentara 1

Avatar patkovic
patkovic
08:33 26.06.2023.

eh da nisu sebi previše ostavljali umjesto zaposlenima sada bi bili živi jer bi im taj izlet bio preskup

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije