Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kod zagreba

Mladić (18) izgubio nadzor nad Audijem i sletio s kolnika: Teško ozlijeđene dvije putnice

Jedna osoba smrtno stradala u prometnoj nesreći kod Jastrebarskog
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
02.11.2023.
u 20:05

Iz zagrebačke policije priopćili su kako je zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“ nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 18-godišnjak predan pritvorskom nadzorniku

Zbog neprilagođene brzine 18-godišnji vozač Audija zagrebačkih registracija sletio je s kolnika, pri čemu su ozlijeđene četiri putnice. Prometna nesreća dogodila se u Jakovlju oko 4 sata u srijedu 1. studenog.

Mladić se kretao Jakovljanskom ulicom u smjeru juga kada je kod kućnog broja 5 izgubio nadzor nad vozilom. U nesreći su teške ozljede zadobile 20-godišnja i maloljetna putnica, dok su dvije maloljetne putnice lakše ozlijeđene. Liječnička pomoć pružena im je u Kliničkoj bolnici sveti Duh i Klinici za dječje bolesti Zagreb.

Iz zagrebačke policije priopćili su kako je zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“ nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 18-godišnjak predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

VIDEO Što se smije nositi preko granice, a što ne? 


 
Ključne riječi

Komentara 2

CH
chemica
23:37 02.11.2023.

Proces udvaranja koji je otišao pomalo ukrivo? Obično su samo On i ženskinja, nema potrebe da nakrcaš cijeli odbojkaški ženski tim u automobil da pokažeš kakvo si muško. Treba to skromnije.

MI
minolta
23:29 02.11.2023.

cestu je trebalo prilagoditi brzini mladića. idemo dalje u svijetlu budućnost, ništa nas ne smije iznenaditi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije