Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prometna nesreća
Povratak na članak

Mladi boksač preminuo: 'Nećemo slaviti nakon utakmice'

Mladom motociklistu automobil je na cesti u Tisnom oduzeo prednost.

Komentari 11

RI
rimadanin
10:30 07.07.2018.

Da je kraj njega sletio helikopterom liječnik i odmah ga zrakom prebacio do bolnice šanse za preživljavanje bi mu bile puno veće , a ovako je ishod u 40% svih teških prometnih nesreća u "Lijepoj našoj" nažalost tragičan . Zašto nije kraj njega sletio helikopter MORH-a ????

VL
DU
Deleted user
16:03 07.07.2018.

Tuzna sudbina....a sto se tice onog...oduzelo mu prednos?!+To uzimam sa zadrskom.

VL
ST
Startrack
23:19 07.07.2018.

"Yelloman" dobar vozac uvjek nastoji da predvidi situaciju. Ja naprimjer na brzim cestama gdje se vozi oko 80km na sat a postoje raskrnice i semafori obicno smanjim na 60km na raskrsnicama tako da mogu lakse zakocit ako neko greskom izletii kroz crveno ko zna kolko puta sam izbjegao opasne situacije. Pogotovo motorist ako je raskrsnica nepregledna nebi smio uleti punom brzinom.

VL
JU
juma
18:06 07.07.2018.

Znam samo da u nocnim satima cesto vidjam motocikliste koji po gradskim prometnicama jure poput kamikaza, barem 100 kmh. Ako je bilo tako, najvecim dijelom je sam kriv za nesrecu, jer se pri toj brzini vise ne moze govoriti o prednosti, nego o bezobzirnoj i pogibeljnoj voznji koja ugrozava sve sudionike u prometu.

VL
DU
Deleted user
16:11 07.07.2018.

Tamo kod vatrogasnog je na glavnoj cesti ogranicenje 40. Iz sporednih ulica nema nikakve preglednosti a ni ogledala. Zidovi i kuce su skroz uz cestu. Steta decka. Familija Kajtazi je vrijedna i odavno rade u Tisnom.

VL
KO
Kora
18:48 07.07.2018.

Kako sam shvatila - proglašena su 3 dana žalosti?!? Svjetsko prvenstvo u tišini, bez navijanja za naše? I ako pobijedimo Ruse?!

VL
Avatar sindarela
sindarela
09:57 07.07.2018.

Važno je da mi imamo presretače koji love one koji na praznom autoputu voze 240 kmh i ne ugrožavaju nikog osim sami sebe i kako bi naši policajci pokazali svoje vještine i prikupili lovu kako bi se otplatili auti presretača ovo je u istinu sve vrlo upitno sve dok zbog jurnjave ko je brži netko ne pogine

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.