Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prometna nesreća

Mladi boksač preminuo: 'Nećemo slaviti nakon utakmice'

Policija
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
07.07.2018.
u 14:31

Mladom motociklistu automobil je na cesti u Tisnom oduzeo prednost.

Mladi 27-godišnji motociklist preminuo je od posljedica sudara s automobilom u noći s petka na subotu u Tisnom, potvrdili su u subotu ujutro u šibenskoj policiji. Riječje o boksaču u poluteškoj kategoriji, Valentinu Kajtaziju, inače, članu šibenskog Kick-boksing kluba 'Petar Krešimir'.

"U Tisnom na cesti kod vatrogasnog doma dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali osobno vozilo i motocikl.

Susret Hrvatske i Rusije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Tisnom će se pratiti u tišini. 

- Do prometne nesreće je došlo u petak u 23:30 sati na glavnoj prometnici u Tisnome, na cesti D-121, kada je 64-godišnji vozač osobnog automobila Ford skrećući ulijevo sa sporedne ceste na glavnu, oduzeo prednost prolaska 27-godišnjem vozaču motocikla. U sudaru je motociklist zadobio teške tjelesne ozljede, od kojih je, nažalost, sat i deset minuta nakon nesreće preminuo u Općoj bolnici Šibenik, rekla je Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko-kninske.

Vozač motocikla prevezen je u šibensku bolnicu", izvijestili su u petak kasno navečer iz Operativno-komunikacijskog centra šibenske policije, a u subotu ujutro policija je potvrdila da je 27-godišnji motociklist u bolnici preminuo od posljedica prometne nesreće

Mladom motociklistu automobil je na cesti u Tisnom oduzeo prednost.

Tuga u TIsnom, suret između Hrvatske i Rusije gledat će se u tišini

Valentin Kajtazi u Tisnom je s obitelji vodio popularni kafić Light, a bio je i uspješan boksač. Trenirao je u u Kick-boxing klubu 'Petar Krešimir', piše 24 sata. 

Zbog stradavanja sumještanina i kolege tišnjanski ugostitelji su odlučili da nakon utakmice, kakav god bio njen tijek, neće paliti muziku, a Turistička zajednica Općine Tisno otkazala je sva događanja zakazana za subotu, nedjelju i ponedjeljak.

Poginuli Valentin Kajtazi potomak je obitelji doseljenika s Kosova u trećoj generaciji.

"Policijskim očevidom je utvrđeno da je vozač automobila oduzeo prednost prolaska motociklistu zbog čega je došlo do sudara sa smrtnom posljedicom", izvijestili su iz šibenske policije.

 

 

Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
16:03 07.07.2018.

Tuzna sudbina....a sto se tice onog...oduzelo mu prednos?!+To uzimam sa zadrskom.

ST
Startrack
23:19 07.07.2018.

"Yelloman" dobar vozac uvjek nastoji da predvidi situaciju. Ja naprimjer na brzim cestama gdje se vozi oko 80km na sat a postoje raskrnice i semafori obicno smanjim na 60km na raskrsnicama tako da mogu lakse zakocit ako neko greskom izletii kroz crveno ko zna kolko puta sam izbjegao opasne situacije. Pogotovo motorist ako je raskrsnica nepregledna nebi smio uleti punom brzinom.

RI
rimadanin
10:30 07.07.2018.

Da je kraj njega sletio helikopterom liječnik i odmah ga zrakom prebacio do bolnice šanse za preživljavanje bi mu bile puno veće , a ovako je ishod u 40% svih teških prometnih nesreća u "Lijepoj našoj" nažalost tragičan . Zašto nije kraj njega sletio helikopter MORH-a ????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije