Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
performans u osijeku

Mladi HDSSB-a 'zaplakali': Skupljali suze koje će poslati Vladi

hdssb (1)
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/5
01.09.2012.
u 11:50

Kratki "performans" izveli su, kako su rekli, kao odgovor na izjave premijera Zorana Milanovića i potpredsjednika Vlade Radimira Čačića.

Mladi HDSSB-a zaplakali su na osječkom Trgu svetoga Trojstva u Tvrđi. Kratki "performans" izveli su, kako su rekli, kao odgovor na izjave premijera Zorana Milanovića i potpredsjednika Vlade Radimira Čačića.

- Skupljamo suze Slavonaca i Baranjaca koje ćemo poslati hrvatskoj Vladi, konkretno gospodinu Čačiću koji je uvrijedio sve stanovnike ove regije kada je rekao da "malo manje plačemo, a više pokažemo sposobnosti". Ovo je odgovor da Slavonci i Baranjci plaču, ali zbog nesposobnosti Čačića i kompletne Vlade - istaknuo je Karlo Šatvar, predsjednik Mladih HDSSB-a brišući suze svojem zamjeniku Velimiru Golubu.

Mladi HDSSB-ovci su dodali, također, kako Slavonci i Baranjci plaču zbog "arogancije, bahatosti, cinizma i loše politike prema Slavoniji i Baranji, ali i nezaposlenosti, besperspektivnosti mladih, malih mirovina...".

- Itekako smo sposobni, i to pokazujemo cijelo vrijeme. A, evo i poručujemo Vladi da pokažu svoju sposobnost, a ne da nam kao jučer BDP padne za 2,1 posto i onda to još prikažu kao svoj veliki uspjeh - zaključio je Šatvar.

Komentara 14

MO
morales
12:49 01.09.2012.

Bravo! Nadam se da će sve oporbene stranke na jesen biti puno aktivnije, jer ljudi samo čekaju nekoga da digne glas protiv ove nesposobne i lopovske vlasti!

IC
ico1
12:55 01.09.2012.

Bar neko dase javi protiv ove Vlade novinari ko zaliveni oporbe i nema.. Nadamse daje ovo samo početak..

MA
matijazaga
12:46 01.09.2012.

dragi moji slavonci, primite se posla i dosta je vise bilo s.... u svakom slucaju, govoriti da posla nema je jedna velika budalastina, pogledajte si malo sastav radnika po poljoprivrednim poduzecima po slavoniji i baranji pa cete ostati iznenadjeni koliki je postotak imigranata i ne-slavonaca. a regionalnim politickim strankama u slavoniji i baranji bih porucio da skrate jezik i da se nauce hrvatskome jeziku i da stvarno zasucu rukave i prime se posla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije