Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVE INVESTICIJE

MK Group i Aleksandar Group najavile gradnju luksuznih vila i apartmana resorta Petram u Istri

Foto: Petram
1/4
09.12.2020.
u 15:08

Gradonačelnik Umaga Vili Bassanese ističe zadovoljstvo što se ovakva investicija koja će zaposliti oko 150 sugrađana realizira na njegovom području.

Kompanija Čista voda projekt d.o.o. najavila je zajednički investicijski projekt – Resort Petram, tvrtke MK Group i Aleksandar Group, navodi se u priopćenju.

Riječ je o izgradnji luksuznih vila i apartmana Resorta Petram u istarskoj Savudriji koja predstavlja investiciju od 80 milijuna eura. Jedinstveni apart-hotel s „infinity“ bazenom na krovu i 179 smještajnih jedinica obuhvaća i 55 vila te 3 stambene zgrade sa 6 stanova, visoke kategorije s četiri i pet zvjezdica. „Infinity“ bazen na krovu objekta bit će dug 105 metara što je ujedno drugi najveći rooftop bazen na svijetu, odmah iza bazena na vrhu hotela Marina Bay u Singapuru. 

Foto: Petram

Kompanija MK Group više od 11 godina investira u nove projekte iz područja turizma i razvoj sveobuhvatnih turističkih destinacija.

- Resort Petram u Europi predstavlja jedinstven kompleks ovog tipa i sigurni smo da će gostima pružiti neponovljivo iskustvo na Jadranu sa svim sadržajima i specifičnostima koje posjeduje. Vjerujemo u veliki potencijal koji ima općina Umag kao i cijela Istra, a ovim projektom potvrđujemo našu stratešku opredijeljenost za budući razvoj ove omiljene destinacije među turistima. Čvrsto smo uvjereni da će se ovim i ostalim projektima stvoriti dodatna vrijednost, povećati stopa zaposlenosti, unaprijediti infrastruktura spomenute lokacije, ali i unaprijediti imidž koji ovakvi projekti nose sa sobom - poručili su iz odjela korporativnih komunikacija MK Groupe.  

Gradonačelnik Umaga Vili Bassanese ističe zadovoljstvo što se ovakva investicija koja će zaposliti oko 150 sugrađana realizira na njegovom području.

- Investicija osigurava nova zapošljavanja, veću vrijednost za zajednicu, nove motive dolaska i svakako bolju kvalitetu života. Svjesni smo šire vrijednosti koju će ista imati na razvoj lokalne ekonomije, kaže Bassanese. 

Foto: Petram

MK Group je do sada u turizam Jugoistočne Europe uložila preko 200 milijuna eura, dok je samo u Hrvatsku uloženo 65 milijuna eura. Trenutno ovaj poslovni sustav posjeduje 15 hotela u Hrvatskoj, Sloveniji, Crnoj Gori i Srbiji, u većinskom i manjinskom vlasništvu, a suradnja s dva prestižna svjetska hotelska brenda - Kempinski i Marriot dodatan je dokaz o kredibilitetu poslovanja ovog holdinga i znanja koje će se prenijeti na Petram resort.

Suradnja s kompanijom Aleksandar Group, koja je u 25 godina poslovanja  izgradila preko 500.000 kvadrata stambenih i poslovnih kompleksa, garantira kvalitetu i ekskluzivnost gradnje objekata u Resortu Petram. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije