Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Buka
Povratak na članak

Mještani Švaljkovca više ne mogu živjeti zbog buke s autoceste

Doznajemo da je za gradnju bukobrana već dobivena i građevinska dozvola, ali novac treba dati Vlada, odnosno Ministarstvo prometa.

Komentari 4

IS
istina123
11:36 12.08.2011.

Kaj je zagorci. Vi i tak volite galamu kaj se furt svadite i kričite, a zdej vam smeta to male buke.

VL
MM
mmmmm
12:33 15.08.2011.

Pomalo dragi švaljkovčani doći će i na to red. Lokalni i regionalni čelnici su vam svašta obećavali prije izbora, valjda niste za njih glasovali. Na cesti koja vodi kroz županovo selo postavljeno je desetak ležećih policajaca, doduše malo to košta u odnosu na bukobrane, ali kvaliteta i sigurnost za živote je jednakovrijedna za sve.

VL
AN
Antiša
10:10 16.08.2011.

Dragi švaljkovčani, ja suosjećam s vama, ali ne vrijeđajte ličkoga medvjeda jer mu niste ni do koljena.

VL
AN
AnaB1982
16:28 16.08.2011.

susosjećam s mještanima jer kad kod vlastite kuće nemaš mira i tišine onda ti je sve u k. zasmetalo me jedino ovo u tekstu koliko je to glasno kada auti jure, kao da ide Boying, to se valjda misli na na avion Boeing? zar ne? nije valjda teško provjeriti na internetu kako se piše ta marka aviona, kad već autor nije siguran

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.