Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dječak poginuo u Turnju
Povratak na članak

Mještani se okupili na mjestu tragedije, najavili prosvjed i zaustavljanje prometa

Potpuno razumijem ljutnju i bijes stanovnika Turnja, jer i sam se tako osjećam, rekao je karlovački gradonačelnik Damir Mandić

Komentari 10

NV
novo vriijeme
00:39 13.10.2018.

Ako je dječak u brzini bez zaustavljanja uletio na prijelaz vozač kamiona ga nije mogao vidjeti gradjani osim protesta moraju obratiti pažnju i na

VL
NA
narcis660
00:22 13.10.2018.

Moj Bože.....jadni ljudi treba živjeti s tom boli😭😭Sućut iskrena ..

VL
TU
turimtituki
06:47 13.10.2018.

Nikad mi nije bilo jasno zasto ti nasi prijevoznici nemaju barem 50% popust na autocestu. Ta grdosija od kamiona od st-zg starom cestom prijeđe barem 50ak pjesackih prijelaza. A utocesta zimi prazna. Ima jedna slika na jutarnjem gdje se vidi kako policija radi ocevid a iza trake kojim je policija zatvorila cestu stoji 5-6 slepera.

VL
DU
Deleted user
08:26 13.10.2018.

Zanimljivo bi bilo znati jel bilo ikakvih prometnih nesreca u vrijeme konjskih i volovskih zaprega. Ako je onda... Tragedija je uvijek bila tragedija. Mozda ce u buducnosti sve zamjeniti sa nepogresivim i bezosjecajnim robotima?

VL
DU
Deleted user
08:49 13.10.2018.

Hitno uvesti vinjete pa neka prijevoznici tada biraju kojom cestom će voziti. Podravska magistrala je prepuna kamiona svih mogućih rg. oznaka. Najviše istočnih zemalja. Ti kamioni niti tenkiraju u HR niti plaćaju cestarine po bilo kojoj osnovi, trgaju cestu i stalna su opasnost za sve sudionike u prometu. Policija se pravi grbava i ne kažnjava ih iako je mnogima zbog tonaže zabranjen promet tom cestom a tako je u cijeloj HR..Sve civilizirane zemlje imaju u uporabi vinjete kao sredstvo naplate osim hr i srb.

VL
KA
KAMASUTRA
02:50 13.10.2018.

A gamad komunistička esdepeovska sprdala se o neosnovanosti i nepotrebnosti izgradnje tzv Vukelićevog mosta i zaobilaznice koja bi rasteretila Turanj Sudiće vam hrvatski bojovnici

VL
LO
lojtra2
07:15 13.10.2018.

Čudo kako se termini popravljanja/ispravljanja jugoslavenskih cesta podudaraju sa smrtima djece na njima. Takvih cesta i kritičnih mjesta ima još jako puno. Recimo selska cesta od Varaždina do Osijeka u šali zvana "podravska magistrala".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.