Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVI U BLIZINI

Mještani Perušića o slučaju čedomorstva: Uhićena djevojka (20) ima još dvoje djece

U bunaru kod Perušića pronađeno tijelo novorođene bebe
Foto: Nikola Mraovic/PIXSELL
1/3
17.08.2023.
u 15:33

Doznajemo to od mještana Perušića kojim se vijest o čedomorstvu u Lici proširila, obzirom da je čitav slučaj policiji prijavljen još 4. kolovoza

Uhićena 20-godišnjakinja koju lička policija sumnjiči za kazneno djelo teškog ubojstva svog novorođenog djeteta, ima još dvoje malene dječice sa suprugom s kojima živi u selu u blizini lokacije gdje je pronađeno mrtvo novorođenče. 

Doznajemo to od mještana Perušića kojim se vijest o čedomorstvu u Lici proširila, obzirom da je čitav slučaj policiji prijavljen još 4. kolovoza. Tada je, naime, stočar koji kod Perušića ima ovce, došao na svoj ranč i iz svog bunara pokušao zagrabiti vodu za stoku. Bunar je bio prikriven drvenim daskama, kao i inače i tek kada je krenuo zagrabiti vodu, naišao je na šokantan prizor; bebu zamotanu u crnu vreću koja je bačena u bunar pun vode.

Sve je istoga dana prijavio policiji koja je odmah započela istragu, a danas su objavili da je za to kazneno djelo osumnjičena i uhićena 20-godišnjakinja koja je 15. kolovoza i ispitana u Karlovcu na Županijskom državnom odvjetništvu koje je za nju tražilo pritvor. Sudac istrage je i odredio jednomjesečni pritvor ženi zbog mogućnosti ometanja daljnje istrage i utjecaja na svjedoke.

POVEZANI ČLANCI:

Jedan od svjedok svakako bi mogao biti i njen suprug čiju ulogu u svemu policija tek treba istražiti, kao i saznanja o svemu koje imaju članovi šire obitelji. Naime, kako su nam mještani rekli, teško da je ona sama došla u udaljeno selo do bunara kamo je bačeno dijete, već je u tome, vjeruju, imala pomagača.
 

Ključne riječi

Komentara 8

MA
Makbe
17:23 17.08.2023.

Jadnica! Nije očito imala nikoga tko bi joj pomogao i savjetovao joj.

Avatar Tomislav_Šubić
Tomislav_Šubić
21:39 17.08.2023.

Nije mi jasno: ako je imala supruga i dvoje djece, kako je onda djevojka?

ĆI
Ćirosine
19:24 17.08.2023.

Vi što podržavate i radite ubojstva nerođene djece sada se snebivate,licemjeri bolje da se niste ni rodili što vas čeka.Vi bi gore milost a sada je ženi nebi dali,e pa neka joj Gospodin bude milostiv,mozda nezna što radi a vi svjesno opačinu prenosite preko portala,licemjeri

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije