Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPETO U PRIBISLAVCU
Povratak na članak

Mještani najavljuju osnivanje seoske straže

Predstavnici romske zajednice najoštrije osuđuju ovu inicijativu i najavljuju prosvjede

Komentari 6

VU
vuxi
11:27 05.08.2014.

Samo se vi dignite!Digli su se i oni 1990,i zna se kako se zavrsilo!Krasti tude i pozivat se na ugrozenost neprolazi!U Americi gazda ima pravo pucati na svom zemljistu!

VL
AA
Aartur
19:04 08.08.2014.

Zanimljiva ideja g. Baloga, kaznena djela bi riješavao edukacijom. Valjda misli da se ono "kaznena" ne odnosi na manjine?

VL
JA
jaskoni
12:50 05.08.2014.

Bas zato sto nisu retardirani i nepismeni nek se prime posla i postanu ravnopravni gradani ove zemlje!! Umjesto krađe u pola noci nek se za promjenu probaju dici u 5 ujutro i spremit se za posao i zaraditi svoju placu!!! Podrske ljudima iz Pribislavca.

VL
KA
kafka
23:41 19.08.2014.

Treba osnovati neprofitnu udrugu uzajamne pomoći i zaštite osoba i imovine. !

VL
KA
kafka
23:43 19.08.2014.

Taj je Balog prolupao.! . . . . .

VL
KA
kafka
23:39 19.08.2014.

Nevjerojatno je da policija brani mještanima samozaštitu.!!! Nevjerojatno i podlo, jer sama policija namjerno ne radi svoj posao i ne štiti građane i ne radi na privođenju kradljivace te time prešutno odobrava krađe, a tako i sama postaje suučesnik u u krađi. !!! Nevjerojatno.! . . . . . . . . Ako policije ne počne raditi svoj posao bojim se bit će i krvi.! . . . . . . . . Građani imaju pravo braniti sebe i svoju imovinu. .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.