Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPLELA SE I POLICIJA

Mjesecima plaćala visoke račune za struju, a onda je doznala tko je kriv za to

Građane očekuje veliko poskupljenje struje
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/2
07.07.2022.
u 07:21

Protiv 46-godišnjaka slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, navela je policija.

Žena (32) u Pakracu mjesecima je plaćala visoke račune za struju, a na kraju se pokazalo kako je krivac za to je njezin susjed.

Nakon što su mu početkom godine isključili struju zbog neplaćanja računa, vlasnik stana dosjetio se kako će riješiti taj problem i to tako što se neovlašteno spojio na električno brojilo svoje susjede.

Policija je uspjela ući u trag kradljivcu struje, 46-godišnjaku iz Pakraca, nakon prijave njegove susjede koja je primijetila da se nešto čudno događa.

"U razdoblju od 9. veljače do 5. srpnja 2022. u Pakracu u Ulici Matice Hrvatske, 46-godišnjak kojemu je isključena električna energija zbog nepodmirenih dugovanja neovlašteno se spojio na električno brojilo stana u vlasništvu 32-godišnjakinje i protupravno koristio električnu energiju.

Protiv 46-godišnjaka slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu", navela je policija.

Ukupna šteta koju je počinio tim kaznenim djelom iznosi oko 1500 kuna, neslužbeno doznaje portal Danica. Veći dio je krađa struje, a nešto otpada i na preinake brojila.

VIDEO: Analitičar komentira: Je li ovo bio pomno isplaniran odlazak ministra Marića? Istu večer se znalo da je Marko Primorac nasljednik.

Ključne riječi

Komentara 8

NA
najposebniji
12:31 07.07.2022.

Trebao bi zbog štete koju je učinio gospođi u zatvoru ležati 5 minuta: ako političar za nekoliko milijuna dobije dvije godine, onda se treba voditi načelom proporcionalnosti! Sloboda svim lopovima!

AS
asper
15:42 07.07.2022.

Neki HDZ-ovac?

AK
Akilaki
13:41 07.07.2022.

Dodikov ministar Kosarac ( ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH) ne krade od susjeda, on to fino uradi sa bandere.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije