Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglasio se tv mogul

Mitrović: Ne opravdavam sina, ali bio je u šoku i rekao da će se ubiti

mitrović
Blic.rs
20.07.2013.
u 15:01

Mitrovićev sin skrivio je prometnu nesreću u kojoj je smrtno stradala 17-godišnjakinja

Srbijanski TV poduzetnik Željko Mitrović oglasio se u medijima nakon što je objavljena vijest da je njegov sin Aleksandar (20) skrivio nesreću u kojoj je 17-godišnja djevojka izgubila život. 

Aleksandar je prolazio kroz zeleno svjetlo i nije vidio djevojku koja se odjednom pojavila. Ona je pretrčavala na crveno. Udario je i nastavio dalje. Stao je poslije par kilometara kad je shvatio što je uradio. Pozvao me je jer je dobio napad panike - kazao je Mitrović za Blic. 

Mitrović stariji taman je sletio u Beograd kada ga je sin nazvao:

- Ne želim ga opravdavati, da me netko ne bi pogrešno razumio, ali čim me je pozvao rekao je da će se ubiti, da ne zna što da radi i da želi ići na policiju no da ne zna ni gdje je, ni kako da tamo ode. Otišao sam odmah po njega s odvjetnikom i odvezao ga u stanicu policije. Rekao sam sucu da je moj sin ubio djevojku, a on je također dao izjavu - rekao je Mitrović za Blic. 

Djevojka je na mjestu preminula, a očevici tvrde kako se vozilo koje je naletjelo na nju kretalo velikom brzinom. Vozač je, tvrde očevici, dao gas i pobjegao.

>>Sin Željka Mitrovića autom pregazio djevojku (17) i pobjegao

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije