Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oštar Split

Mitropolit Amfilohije: NATO je Četvrti Reich

patriot,nato,sirija (1)
Reuters/PIXSELL
30.06.2013.
u 13:13

Prema pisanju podgovoričkih medija mitropolit crnogorsko - primorski Amfilohije rekao je da je NATO pakt "Četvrti Rajh, odnosno nastavak fašizma i želje da se zagospodari čitavim svijetom".

Prema pisanju podgovoričkih medija mitropolit crnogorsko - primorski Amfilohije rekao je da je NATO pakt "Četvrti Rajh, odnosno nastavak fašizma i želje da se zagospodari čitavim svijetom".Govoreći na ovu temu Amfilohije je rekao da se dobro da se regija ujedinjuje ali ne kao dio NATO pakta.

- Zbog čega postoji NATO pakt? Što je NATO pakt nego Četvrti Rajh? Što je to nego nastavak fašizma i želja da zagospodarite čitavim svijetom, rekao je Amfilohije. Dodao je i da bi najveći doprinos Crne Gore Europi bio kada bi zamolila da se NATO rasformira.

- Idemo u Europu, ali da doprinesemo nešto ne samo da prosimo po Europi. Prvo što bi mogla napraviti Crna Gora jest zamoliti NATO narode da rasformiraju pakt. To bi bio njen doprinos toj Europi, rekao je mitropolit Amfilohije.

Osvrnuo se i na Kosovo rekavši da u ovoj najmlađoj europskoj državi nastavlja Muratova tiranija u kojoj sada ne sudjeluje samo Murat nego i NATO, EU i SAD, odnosno, svi oni koji nastavljaju krstašku, inkvizitorsku, Napoleonovu i boljševičku tiraniju. U iznimno oštrom obraćanju mitropolit Amfilohije je rekao da su europljani na tri vjere – okom namiguju a niti u jedno zapravo ne vjeruju.

- Štite ljudska prava, a bombardiraju nas i to nazivaju humanitarnim bombardiranjem. Amerikanci su podigli na Kosovu jedno od najvećih vojnih utvrđenja na svijetu u humanitarne svrhe. Trebaju dobro razmisliti naši glavari. Trebamo ići u Europu, ali u koju i kakvu? Ovakva Europa - zločinačka, tiranska, koja gazi sirotinju - je li to Europa koja nam treba, rekao je mitropolit Amfilohije.

>> Na današnji dan prije 14 godina počelo NATO bombardiranje Srbije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije