Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAD MISICA UDARI

Miss Engleske vratila krunu nakon tučnjave s Miss Manchestera

Rachel Christie
Pixsell
09.11.2009.
u 14:17

Dvije misice potukle su se u noćnom klubu u Manchesteru zbog SMS poruke koju je dečko jedne od njih, profesionalan borac u TV seriji, poslao onoj drugoj, svojoj bivšoj.

Prva tamnoputa Miss Engleske (jamajčansko-irskog podrijetla) Rachel Christie odlučila je vratiti krunu i odreći se naslova te mogućnosti da predstavlja svoju zemlju na izboru za Miss svijeta, nakon incidenta koji se dogodio prošlog tjedna u manchesterskom noćnom klubu "Mansion".

Na plesu pod maskama u tom klubu, koji je za temu imao svijet pornografije (!), Miss Manchestera Sara Beverly Jones hvalila se seksi SMS-om koji joj je poslao njezin bivši, a Rachelin sadašnji dečko David McIntosh, bivši britanski marinac koji se trenutačno bori kao gladijator "Tornado" u borilačkoj seriji na TV kanalu Sky One. Njegovu provokativnu poruku je 24-godišnja Sara, koja je bila odjevena kao pećinska djevojka, u ranim jutarnjim satima ponosno pokazala 21-godišnjoj Rachel, koja je bila odjevena kao anđeo, pa je od tog anđela dobila - šaku u zube.

Rachel Christie je uhićena i puštena uz jamčevinu do siječnja, a Sara Beverly Jones je odvedena u manchestersku bolnicu Hope, gdje su joj sanirane manje ozljede. Zbog tog incidenta Rachel se odlučila odreći naslova, koji je držala samo tri mjeseca, i prepustiti ga prvoj pratilji, 21-godišnjoj Katrini Hodge, pripadnici oružanih snaga (u činu skupnika) zvanoj "Combat Barbie".

No, ako neće ona nego "borbena Barbie" predstavljati Englesku na izboru za Miss svijeta, Rachel Christie i dalje planira predstavljati svoju domovinu, ali ne u ljepoti već u sportu. Kako više neće imati dužnosti "kraljice ljepote", moći će više vremena odvojiti za trening pod vodstvom svojeg strica, proslavljenog sprintera i osvajača brojnih medalja Linforda Christieja. Rachel se nada da će u sedmoboju biti u konkurenciji za medalje na OI 2012. u Londonu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije