Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAVILA GA MAMA

Matija se vozio na posao i na cesti ugledao nesvakidašnji prizor: Mislio sam da je igračka...

Medvjedić
Foto: Lovačka udruga Lipov vrh
1/3
27.02.2019.
u 11:54

Babić nam je kazao i kako je postojala nada da bi se medvjedica mogla vratiti, no to se nije dogodilo.

Na staroj magistralnoj cesti Rijeka – Zagreb našao se nesvakidašnji prizor. Matija Grgurić iz Kupjaka vozio se na posao i na cesti ugledao mladunče medvjeda. Prvo je pomislio da se radi o plišanom medvjediću.

– Najprije, kad smo ga ugledali, pomislili smo da je riječ o plišanom medvjediću jer je bio sasvim sitan, taman. Kad smo ga htjeli zaobići, pomaknuo se. Izišli smo iz automobila, promatrali ga i fotografirali te su se tada zaustavili još i Damir Krizmanić te Petar Medved, inače policajci koji su alarmirali Lovačko društvo Lipov vrh koje djeluje na tom području – rekao je Grgurić za Novi list.

Mladunče je spašeno zahvaljujući intervenciji Lovačke udruge Lipov vrh koja djeluje na tom terenu.

– Ja mislim da je već u Zagrebu, da će ga zbrinuti jer se medvjedica nije vratila po njega. Star je oko mjesec dana i jednostavno ne može preživjeti – kazao nam je Damir Babić, predsjednik LU Lipov vrh.

Babić nam je kazao i da je postojala nada kako bi se medvjedica mogla vratiti, no to se nije dogodilo.

Pogledajte i video: Medvjed ušetao u policijsku postaju

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
12:21 27.02.2019.

super da ga je netko našel.

Avatar possibilis
possibilis
17:56 27.02.2019.

Suicidalan potez; stati pokraj ceste i slikati se s medvjedicem. Nemojte me krivo shvatiti- drago mi je da je sve proslo dobro (po ljude, jer medvjedic je izgleda- kidnapiran), ali ovo izgleda kao potencijal za Darwinovu nagradu.

ZZ
zzz
16:45 27.02.2019.

Bravo za Matiju i ostalu ekipu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije