Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKANTAN ZLOČIN

Misica iz BiH slomila noge: 'Nije mi bila namjera ubiti Ivankovića'

Privedena Sunita Hindić-Bošnjaković
Foto: Denis Kapetanović/PIXSELL
1/5
05.10.2019.
u 17:09

Tijekom potrage za 21-godišnjakinjom, policija je prvo blokirala kvart u kojem živi, a potom i prisutne prometnice prema Sarajevu kad su posumnjali da je tamo pobjegla.

Bivša misica BiH i osumnjičena za ubojstvo 55-godišnjeg Nine Ivkovića, 21-godišnja Sunita Hindić-Bošnjaković predana je u nadležnost MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona, Sektora kriminalističke policije, koji pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva vodi istragu u ovom slučaju.

Pripadnici MUP-a Srednjobosanskog kantona predali su Hindić-Bošnjaković svojim kolegama u Mostaru jutros rano u pet sati. Danas poslijepodne predana je tužiteljstvu s nogama u gipsu piše Avaz.ba.

Faktor.ba piše, pozivajući se na izvor blizak istrazi, da Hindić-Bošnjaković tvrdi kako nije imala namjeru ubiti Ivankovića. U svoju obranu je navodno kazala da je splet okolnosti doveo do tragičnog događaja. Također se doznaje da je tijekom bijega polomila obje noge pa joj je stavljen gips.

Danas bi trebala biti izvršena obdukcija nad tijekom ubijenog 55-godišnjaka u Gradskoj mrtvačnici "Bijeli Brijeg“.  

Cjelodnevna potraga

Sunita Hindić Bošnjaković jučer se navečer predala policiji nakon cjelodnevne potrage u Turbetu kod Travnika. Ona je osumnjičena za ubojstvo Nine Ivkovića, vlasnika motela "Villa Ivanković“. Tijekom potrage za 21-godišnjakinjom, policija je prvo blokirala kvart u kojem živi, a potom i prisutne prometnice prema Sarajevu kad su posumnjali da je tamo pobjegla. 

Hindić-Bošnjaković je od ranije poznata po nasilničkom ponašanju. Naime, ona je početkom svibnja napala A.P., koji je to prijavio policiji. A kad su joj došli policijski službenici uručiti prekršajni nalog, 21-godišnjakinja nasrnula je i na njih. 

Ona je u policiji evidentirana i zbog napada na djevojku iz Ljubuškog. 

Komentara 19

ZB
Zbrega
17:12 05.10.2019.

Kaj bi bilo da ga je štela ubiti?

Avatar Poturica
Poturica
13:21 05.10.2019.

mora da nije platio. mala je inace poznata elitna prostitutka

PR
prajdali100
18:23 05.10.2019.

Kako joj je uspjelo polomiti obje noge ? Na čemu je?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije