Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Mišetić misli da državni vrh ne predstavlja Hrvatsku

Mišetić precizira da je pisao tek o mogućnosti da Vučić prizna genocid u Srebrenici, a Pupovac prizna zločinački karakter RSK te nakon toga hrvatski državni vrh ode u Varivode i izrazi žaljenje hrvatskog naroda zbog besmislenog ubojstva nevinih žrtava

Komentari 7

BA
bakulušić
18:41 14.08.2015.

Što je to Mišetić rekao pa da Jurković može zaključiti da Mišetić ne zna? Možda Jurković ne voli što Mišetić puno zna? A možda se Jurković voli rugati i gdje treba i gdje ne treba, što je najvjerojatnije!

VL
Avatar H/S/P
H/S/P
20:13 14.08.2015.

Mi to ne mislimo ,mi to znamo.

VL
DU
Deleted user
20:36 14.08.2015.

nakon promptnog reagiranja nekih osoba u kojem osuđuju Mišetića, a da nisu pročitali kaj je Mišeić točno rekao, te osobe su mi postale jako sumnjive. Sumnjive u smislu njihovih pravih nakana, to jest čini mi se da je njihovo javno djelovanje paravan za prikrivrene, opasne , namjere. Mišetić sve jasno argumentira i očito postaje opasan jer je situiran, a ujedno je voli svoje porijeklo.

VL
PA
Pape5
18:11 15.08.2015.

@bakulušić-kaže u komentru"Što je Mišetić rekao pa da Jurković može zaključiti da Mišetić...Možda Jurković ne voli što Mišetić puno zna?...A možda je Jurković voli rugati..."! @necu_vise_citati_VL-"nakon promptnog reagiranja nekih osoba u kojem osuđuju Mišetića, a da nisu pročitali kaj jee Mišetić točno rekao, te osobe su postale sumnjive...u smislu njihovih pravih nakana....paravan za prikrivene opasne namjere..." Kako bi se navedeni komentatori uvjerili da je autor Jurković jako upućen i dobro zna što je Mišetić rekao i da se sigurno ne ruga, a isto tako i "osobe koje su promptno reagirale"...sigurno nisu ni malo sumnjive niti imaju paravan za prikrivene, opasne namjere.. Dakle, uvjeren sam da upravo vi gospodo koji komentirate, niste uopće upućeni niti ste pročitali što je Mišetić rekao, a pljujete ovdje po drugima i dijelite minuse. Kako bi vas bar malo uputio, ja ću vas podsjetiti, da je Mišetić dana 10.08.2015.g., u Jutarnjem objavio svoj autorizirani tekst, koji je potpuno antihrvatski, dakle ne intervju, u kojem je doslovno predložio da se dan 28.rujan u Republici Hrvatskoj obilježava kao dan sjećanja na zločine nakon "Oluje" jer su toga dana 1995.goine u selu Varivode pobijeni srpski civili i da se toga dana u RH odaje počast stradanja sugrađana srpske nacionalnosti. Njegov se prijedlog odnosio kao kontra prijedlog, na prijedlog srpskog premijera Vučića za zajedničko obilježavanje svih žrtava rata u bivšoj državi. U Beogradskim medijima i do danas o Mišetićevom prijedlogu pišu hvalospjeve i pljuju po službenoj vlasti RH koja je glatko i opravdano odbila Vučićev prijedlog. Napominjem da je ovaj prijedlog Vučić objeručke prihvatio i zlikovac Dodik koji ni do danas ne dozvoljava povratak Hrvata u njegov RS. Po ovome vidite nivo Mišetićevog autoriziranog prijedloga. Kada je Mišetić uvidio da je izrekao idiotski anti hrvatski prijedlog kojeg su svi napali i popljuvali, ono što je osobno napisao i autorizirao, a Jutarnji objavio, otvoreno laže i pljuje sebi i svima nama u lice, da tobože nije tako mislio. Zar je važno što je mislio? Važno je što je decidirano sam kao autor napisao! Mišetić je preuzeo i ulogu izvršne vlasti RH koja jedina po Ustavu i Zakonu može davati prijedloge takve vrste. Na kraju, vi koji volite svačiju istinu, koja je stvarno istina a vama se ne sviđa jer nije u duhu vašeg navijačkog stava, izvolite, započnite ponovno pljuvanje po meni i mom komentaru, u dajte što više vaših minusa!

VL
PA
Pape5
13:37 14.08.2015.

Rekao-nije rekao... Pljuje-pa liže. Nije go&vo nego se posro pas!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.