Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
14.08.2015. u 09:15

Mišetić precizira da je pisao tek o mogućnosti da Vučić prizna genocid u Srebrenici, a Pupovac prizna zločinački karakter RSK te nakon toga hrvatski državni vrh ode u Varivode i izrazi žaljenje hrvatskog naroda zbog besmislenog ubojstva nevinih žrtava

Luka Mišetić, odvjetnik Ante Gotovine, suočen s burnim reakcijama demantirao je u Jutarnjem listu da je iznio prijedlog da Hrvatska službeno obilježava stradanja Srba nakon Oluje. Mišetić precizira da je pisao tek o mogućnosti da Vučić prizna genocid u Srebrenici, a Pupovac prizna zločinački karakter RSK te nakon toga hrvatski državni vrh ode u Varivode i izrazi žaljenje hrvatskog naroda zbog besmislenog ubojstva nevinih žrtava. Uza sve razumijevanje Mišetićevih ograda, komemoracija državnog vrha ipak bi bila i te kako službena jer koga državni vrh predstavlja ako ne Hrvatsku.

Što krije mračni vinski podrum - Glavaš nakon Hitlerova vina na stol stavio i Titovo

Branimir Glavaš, osnivač HDSSB-a, očito se silno dosađuje na ljetovanju u Lukoranu pa dane krati skandalizirajući publiku na Facebooku. Nakon provokacije dvjema bocama vina s etiketom na kojoj je Hitlerova slika, Glavaš je okrenuo ploču pa objavio fotografiju s bocama vina koje krasi portret Josipa Broza Tita, a navodno je proizvedeno od grožđa iz bivšeg Titova vinograda. Glavaš podsjeća da se oba vina posve legalno prodaju u EU iz čega zaključuje da se mogu i legalno piti. Nakon što je skrenuo pozornost javnosti na svoj mračni vinski podrum, novopečeni sommelier iz Lukorana mogao bi sada predstaviti i svoje, Glavaševo vino, slavonsku kupažu s dobro izbalansiranim kiselinama.

Privatne stvari - Čelnik Umaga angažirao utjerivača dugova umjesto policiju

Milan Vukšić, predsjednik Gradskog vijeća Umaga, uhićen je zbog reketarenja, odnosno kaznenog djela protupravne naplate i poticanja na kazneno djelo, piše Glas Istre.

Vukšić je, naime, angažirao utjerivača dugova da vrati novac od lokalnog kamatara kod kojeg se uz lihvarske kamate zadužio njegov 22-godišnji sin. Vukšić se pravda da je riječ o privatnoj stvari, ali je teško ne primijetiti da bi kao predsjednik Gradskog vijeća nevolje ipak trebao rješavati uz pomoć policije.

Uskoro rasprava - Karamarko ipak tužio Manolića zbog klevete

Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a, ipak je podnio tužbu protiv Josipa Manolića zbog klevete da je bio doušnik Udbe. Novi list najavljuje da će Karamarka zastupati Veljko Miljević, a Manolića Anto Nobilo pa je živa rasprava zajamčena.

>>Nepodnošljiva lakoća samohvale Branka Grčića

>>Bandić u ruke uzeo šmrk, a predsjednica kormilo

Komentara 7

BA
bakulušić
18:41 14.08.2015.

Što je to Mišetić rekao pa da Jurković može zaključiti da Mišetić ne zna? Možda Jurković ne voli što Mišetić puno zna? A možda se Jurković voli rugati i gdje treba i gdje ne treba, što je najvjerojatnije!

Avatar H/S/P
H/S/P
20:13 14.08.2015.

Mi to ne mislimo ,mi to znamo.

DU
Deleted user
20:36 14.08.2015.

nakon promptnog reagiranja nekih osoba u kojem osuđuju Mišetića, a da nisu pročitali kaj je Mišeić točno rekao, te osobe su mi postale jako sumnjive. Sumnjive u smislu njihovih pravih nakana, to jest čini mi se da je njihovo javno djelovanje paravan za prikrivrene, opasne , namjere. Mišetić sve jasno argumentira i očito postaje opasan jer je situiran, a ujedno je voli svoje porijeklo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije