Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbori u osijeku

Miroslav Šimić: Ivica Vrkić je u ovom trenutku najbolji izbor

Ivica Vrkić (1)
Davor Javorovic/PIXSELL
23.05.2013.
u 16:17

GOGO-ovci su osvojili dva vijećnička mjesta i smatraju da u osobi gradonačelnika moraju imati sugovornika

GOGO-vci odnosno Građanska opcija grada Osijeka čiji je nositelj nezavisni kandidat Miroslav Šimić u drugom krugu izbora priklonit će se Ivici Vrkiću. Za njega su se jednoglasno odlučili jer smatraju da je u \"ovom trenutku on najbolji izbor\". GOGO-ovci su osvojili dva vijećnička mjesta i smatraju da u osobi gradonačelnika moraju imati sugovornika. Nastali su, rekli su, kao rezultat revolta i bunta onoga što se s Osijekom čini.

- Ova naša potpora ne znači da će, ako postane gradonačelnik imati našu bezrezervnu podršku iduće četiri godine jer ćemo biti težak sugovornik. Ne želimo ulaziti u koalicije, nego želimo biti korektiv - poručio je pred novinarima Miroslav Šimić te pojasnio kako \"ovo znači jedino podršku u drugom krugu izbora\" budući da \"Vrkić po svojem ljudskom habitusu može biti kvalitetan sugovornik\".

GOGO-vci su poručili, također, kako ljude neće pozivati na izbore i govoriti im za koga da glasuju jer svoje birače smatraju samosvjesnim ljudima, ali ih pozivaju da ne ostanu kod kuće jer se promijene, kažu, ne mogu napraviti iz fotelje. - Što više ljudi ostane kod kuće, manje su šanse za promjenu - zaključio je Šimić.

>>\'Maske su pale i pokazale kako Ivica Vrkić nije čovjek čistih ruku\'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije