Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SATIRIČNI PREGLED TJEDNA

Bilo je raznih zločinaca, ali nikada nije bilo varanja na putnim nalozima, to stvarno naš čovjek nikada nije radio

Zagreb: Tomislav Saucha dolazi na Županijski sud
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/4
29.10.2023.
u 09:48

Uzalud su novinari po Saboru tražili sinjskog gradonačelnika i prvoga branitelja kršćanskih temelja Europe, viteza Miru Bulja. Našli su ga na izdvojenom zapovjednom mjestu na Kamešnici

Subota 21. 10. 2023.

Počele su kontrole na granici sa Slovenijom. Sindikat carinika Slovenije, onih divnih ljudi koji su ostali u nezaboravnom sjećanju tisućama hrvatskih građana, organizirao je veliku proslavu s vatrometom, ali ih je onda dočekao hladan tuš! Naime, nakon što su obukli uniforme i došli na granične prijelaze, policajci su im rekli da će oni kontrolirati granicu i da se ne vraća stara dobra carina, nakon čega su se iz mase začuli vriskovi, plač i lelek razočaranih carinika koji su samo htjeli još malo maltretirati sve koji ulaze u Deželu, kao što su to nekada nesmetano radili na radost korisnika, poglavito iz naše zemlje.

Nedjelja 22. 10. 2023.

Velika Gorica je pod opsadom specijalnih snaga hrvatske policije nakon incidenta koji su izazvali navijači Dinama, zagrlivši se pred svima i zapjevavši ustašku budnicu, neka vide da ih ima! Jedan od njih je pri tome razvio i hrvatski barjak na kojem je naš lijepi grb s malo promijenjenim rasporedom polja. Bojsi su se ustaški zborno oglasili u znak podrške ranijim interpretatorima ustaških glazbenih hitova, koji se, po novom, ne mogu izvoditi na utakmicama reprezentacije zbog proklete Uefe, ali da će policija zbog bezazlene ustaške koračnice okružiti stadion i s tribine voditi nestašne plave dječake u četveroredu kroz Goricu do sabirnog centra na rubu grada, nitko nije očekivao.

VEZANI ČLANCI: 

Ponedjeljak 23. 10. 2023.

Taman se smirilo u Gorici, Bojsi su nakon Zokine intervencije ipak pušteni kućama, ali je odmah buknulo novo žarište, i to usred Zagreba gdje su se u parku u Dalmatinskoj sukobili pristaše Tatjane Dragović s jedne i Gorana Ivaniševića s druge strane. Goranovi optužuju Tanju da reketari Gorana, dok Tanja na njih viče da nisu reketi kod nje i da će mu uzeti sve osim reketa, loptica i peharčeka. Goranovi laju da nije Goran godinama smečirao da bi se ona i Vlaho sada baškarili po stotinama krvavo zarađenih kvadrata, dok njeni odgovaraju da se ona žrtvovala iz ljubavi prema domovini i hrvatskom tenisu i da je sasvim normalno da joj se za to plati par milijuna dolara.

Utorak 24. 10. 2023.

Bilo je raznih zločinaca u hrvatskoj povijesti. Bilo je gospodarskog kriminala, nepotizma, pljački narodne imovine, ali nikada nije bilo varanja na putnim nalozima, to stvarno naš čovjek nikada nije radio. Zamislite, napisati da si negdje putovao, a na put nisi otišao i onda lovu za dnevnice staviti u džep ili napisati da si na putu bio dan duže, pa kome bi to palo na pamet! I zato, kada su danas hrvatski građani vidjeli da Tomislav Saucha, bivši tajnik Zokine Vlade ide na tri godine u zatvor, svima je laknulo. Hrvatska je ipak pravna država! Zamislite kako je ovo moćna poruka. Ako je netko završio u zatvoru zbog lažiranja putnih naloga, zamislite kako bi prošao neki korumpirani ministar ili gospodarski kriminalac.

VEZANI ČLANCI: 

Srijeda 25. 10. 2023.

Uzalud su novinari po Saboru tražili hrvatskog branitelja u ratu i u miru, saborskog zastupnika, sinjskog gradonačelnika i prvoga branitelja kršćanskih temelja Europe, viteza Miru Bulja. Tražili su pojašnjenje najave o osnivanju Mirine samozaštite građana od migranata, ali su zakasnili. Miro je već s tisuću momaka krenuo patrolirati ponosnom Cetinskom krajinom i novinari su ga ulovili na izdvojenom zapovjednom mjestu na Kamešnici, odakle im je motorolom javio da je popunjenost njegove samozaštite maksimalna, da je moral u postrojbama visok i da su momci odlučni obraniti Europu od terorističkih hordi. "Cetinska krajina se i prije znala obraniti od Turaka, znat će i sada", poručio je samozaštitni vojvoda Bulj s Kamešnice.

Četvrtak 26. 10. 2023.

Nakon što je antihrvatska banda u Saboru ometala govor našeg lučonoše Plenkija, dok je nabrajao senzacionalne uspjehe i veleblagodati čije je posljedice za njegove vladavine osjetio pripadnik svakog hrvatskog stališa, svaki naš ratar pastir, svaki pošteni intelektualac, pa čak i Zeko koji je iz oporbe prišao Plenkiju, rasplakao se i priznao mladenačke zablude, danas kada je objavljeno da je HDZ naša uvjerljivo najpopularnija stranka, svi šute! Nema lupanja po saborskim klupama, nema nemilih scena i destrukcije, samo očaj i priznanje da hrvatski čovjek voli Plenkija i da je borba protiv korupcije, kako smo ovdje više puta naglasili, antihrvatska djelatnost.

Petak 27. 10. 2023.

Skupinu jugoboljševika i unitarista, mrzitelja svega što je hrvatsko, uzrujao je plakat Ivana Penave, kojim se najavljuje ovogodišnja Kolona sjećanja u Vukovaru. Penava je u središte plakata stavio malo povećano slovo U, a ovogodišnje obilježavanje stradanja grada heroja posvetio ljubiteljima tog dijela abecede, HOS-ovcima i mladićima koji ovih dana imaju manjih problema s interpretiranjem ustaških koračnica po stadionima. Međutim, cijela je Hrvatska ostala šokirana podrškom Penavi iz Beograda, odakle ga s oduševljenjem pozdravljaju Šešelj i Šljivančanin koji tvrde da je očito da oni i Penava na branitelje Vukovara gledaju isto.

Komentara 8

JO
JovanC
10:37 29.10.2023.

Klasicni ljevicarski uradak, anacionalni slijepac koji ne vidi opasnost od migrantske najezde

HR
hrza
12:04 29.10.2023.

Blago ono tko rano ...cijeli život prodje u veselju.

Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
10:16 29.10.2023.

Pa kad neće Plenkovićeva i Božinovićeva policija koja je tu samo za zaustavljanje ratnih veterana da dođu na proslavu Oluje, hapšenje navijača i čuvanje štićenih osoba, onda moraju seljaci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije