Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zatvorena zbog velike pljačke

Mirnesa S. u zatvoru čeka dozvolu za vjenčanje: Zaljubljena sam, zaručili smo se i predali zahtjev

Foto: Polizei Stuttgart
1/6
15.12.2023.
u 10:00

'Zaručili smo se i već predali zahtjev za vjenčanje, ali trajat će vječnost da sve dozvole budu gotove', rekla je Mirnesa. Objasnila je i kako se žele vjenčati jer ej to jedina mogućnost da se susretnu. Mirnesa S. ne sumnja da je njen zaručnik ovaj put onaj pravi.

Mirnesa S. (42) u ženskom je zatvoru u Njmečakoj nakon što se prije gotovo godinu dana predala policiji u zračnoj luci u Stuttgartu. Ona je iz tvrtke u kojoj je radila ukrala više od milijun eura, a u životu je navikla na luksuz. Sada služi trogodišnju kaznu zbog krađe 1,25 milijuna eura iz tvrtke za prijevoz novca, a sada je iznenadila javnsot viješću da bi se uskoro mogla vjenčati. 

'Zaljubljena sam, zaručena i čekam vjenčanje. Željela bih čim prije dobiti dozvolu za vjenčanje', rekla je Mirnesa S., kad su je novinari njemačkog RTL-a prije nekoliko dana posjetili i pitali koja joj je novogodišnja želja, a prenosi Fenix magazin. Dodatno je zanimljivo da se ova atraktivna 42-godišnjakinja sa svojim odabranikom još nikada nije susrela. Nisu se nikada vidjeli, ali se dopisuju. On je u zatvoru također zbog pljačke, a tamo će i ostati najmanje do studenog 2026. godine. 

VEZANI ČLANCI 

'Zaručili smo se i već predali zahtjev za vjenčanje, ali trajat će vječnost da sve dozvole budu gotove', rekla je Mirnesa. Objasnila je i kako se žele vjenčati jer je to jedina mogućnost da se susretnu. Mirnesa S. ne sumnja da je njen zaručnik ovaj put onaj pravi.

VIDEO Navijači Hajduka dobili tužbu protiv Mamića

Komentara 3

Avatar istovari
istovari
11:44 15.12.2023.

Ko je ova!?!?

PO
Poletarac101
10:59 15.12.2023.

Otprilike soma E na dan..Nije loše

Avatar majkuvam
majkuvam
10:57 15.12.2023.

Pretpostavljam da će im djeca biti svećenici...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije