Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZASAD GUBI IZBORE

VIDEO Pjesma i ples u stožeru Miroslava Škore: Ostaje dojam kao da nisu uvjerljivo poraženi

Foto: Mateja Ježovita
1/13
30.05.2021.
u 21:26

Prema prvim izlaznim anketama, Tomislav Tomašević ostvario je čak 68,27 posto glasova i tako zasad vodi Škoru koji je ostvario 31,73 posto glasova birača

Na nedjeljnim lokalnim izborima u Zagrebu za čelno mjesto grada Zagreba borili su se Tomislav Tomašević (Možemo!) te Miroslav Škoro (Domovinski pokret).

Prema prvim izlaznim anketama, Tomislav Tomašević ostvario je čak 68,27 posto glasova i tako zasad vodi Škoru koji je ostvario 31,73 posto glasova birača.

21:20 - Miroslav Škoro održao je govor nakon poraza, a više čitajte OVDJE.

20:45 - Uživo iz Domovinskog pokreta:

 

20:04 - Miroslav Škoro je na 32,14 posto glasova nakon novog prebrojavanja glasova

19:49 -  Glavni tajnik DP-a Dario Žepina dao je izjavu povom prvih izlaznih anketa. 

- Sjetimo se prvog kruga - bili smo na četvrtom mjestu prema anketama, pa smo ušli u drugi krug. Mi smo jako zadovoljni što smo učinili jer je ovo bila jedna teška kampanja gdje smo pobijedili stožerne stranke, kazao je za RTL Žepina te komentirao 'negativnu kampanju' na koju je bila usmjerena stranka u drugom krugu. 

- Mi ostajemo pri našoj kampanji, već od sutra formiramo ured koji će se baviti posebno uredima koji će se baviti faktografijama jer smo mi iznosili istinu. Zanimljivo je kako ni mediji i takozvani neovisni stručnjaci uopće ne dopuštaju raspravu na tu temu, a kamoli istragu koja bi se trebala dogoditi da vidimo o čemu se tu radi, nadodao je.

- Huškanje je dolazilo od druge strane - mi nismo prvi krenuli s ideologijom i svjetonazorima, mi smo samo odgovarali, kaže. 

19:20 - U stožeru se  poslužuju raznorazni kanapei, a na stolovima se mogu vidjeti i pohani losos, štrukli, suhomesnati proizvodi te sirevi. Nije se štedilo ni na kolačima kojih ima u više varijanti. 

Foto: Mateja Ježovita

19:00 - Zasad je relativno tiha atmosfera u Stožeru Miroslava Škore, gdje se očekuju konačni rezultati izbora. 

Kao ni u prvom krugu, reakcije ne odaju previše. Iz Stožera se zasad čuju Škorine pjesme, a njegov dolazak se očekuje oko 22 sata. 

 

Komentara 33

AN
angeomihael
19:41 30.05.2021.

Utonuo Zagreb u primitivizam .

CR
CrveniJohn
20:29 30.05.2021.

Ovo je pobjeda Sotonista i njegovih legija.Još tri godine do zatvaranja vrata pakla.

BE
Briselski.Emirati
20:24 30.05.2021.

Ljudski rod je poražen na ovim izborima.Slijedi kaos ,smrt i jad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije