Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posjedovanje droge

Mirjani Pukanić će se opet suditi zbog 15,4 grama kokaina

mirjana pukanic
Dalibor Urukalović/Pixsell
17.03.2011.
u 21:59

Mirjana Pukanić je u prosincu 2009. oslobođena u Općinskom kaznenom sudu jer nije bilo dokaza da je držala kokain u svojoj sobi u torbici od veljače do 3. travnja 2008, iako sud nije sporio da je konzumirala kokain, što je ona i priznala.

ZAGREB – Mirjani Pukanić će se opet suditi zbog posjedovanja 15,4 grama kokaina. Zagrebački Županijski sud je na žalbu tužiteljstva ukinuo oslobađajuću presudu, te predmet vratio na ponovno suđenje.

Mirjana Pukanić je u prosincu 2009. oslobođena u Općinskom kaznenom sudu jer nije bilo dokaza da je držala kokain u svojoj sobi u torbici od veljače do 3. travnja 2008, iako sud nije sporio da je konzumirala kokain, što je ona i priznala. Sutkinja je tada napomenula da je droga pronađena 15 dana nakon što je odvedena u psihijatrijsku bolnicu, a za to vrijeme stan su koristili domaćica V. Berger, pokojni Ivo Pukanić i njihova kći.

Komentara 18

EH
ehh
19:36 08.01.2012.

Svjetlost vječna svjetlila joj i počivala u miru Božjem

NE
neverane
22:21 17.03.2011.

Ostavite ženu na miru,dosta joj je i njene muke.

DR
drmrbr
23:34 17.03.2011.

To, bravo hrvatsko pravosuđe!!! Ona je pravi primjer državnog neprijatelja. Dajte joj odma par godina, a tko je** političare i lopove, oni se i tako uvijek izvuku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije