Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhvaćeni lopovi

Ministru Šimonoviću provalili u vikendicu i ukrali televizor i DVD

šimonović
Mišo Lišanin/Vecernji list
05.02.2010.
u 10:48

Početkom siječnja lopovi su provalili u vikendicu ministra pravosuđa Ivana Šimonovića u uvali Lozna na Hvaru, a ukrali su televizor i DVD player.

HVAR - Ministru pravosuđa Ivanu Šimonoviću početkom siječnja provaljeno je u vikendicu na Hvaru iz koje je ukraden LCD televizor i DVD player. Lopovi su uhvaćeni, a ukradene stvari vraćene su ministru.

Provalu je 7. siječnja prijavio M. H. (50), koji je hvarskim policajcima rekao da ga je nazvao I. M. (55), kućepazitelj ministrove vikendice u uvali Lozna i kazao mu da se dogodila provala.

Policajci su obavili očevid i utvrdili da nedostaju televizor i DVD player. Za tešku krađu osumnjičili su Ivana P. (30) i Petra M. (19) iz Brusja te Ivana L. (25) iz Vrbanja.

Kod jednog od njih policija je pronašla player, a televizor su pronašli 2. veljače kod Andre P. (45) iz Vrbanja. Utvrđeno je da je Andro P. televizor za 200 eura kupio od Ivana L. iako je znao da je ukraden iz vikendice, pa je i protiv njega policija uputila Državnom odvjetništvu posebno izvješće, ali zbog prikrivanja.

Ključne riječi

Komentara 3

BO
bomba
14:17 05.02.2010.

Kako se piličari brzo uhvate.

Avatar punkufer
punkufer
13:20 05.02.2010.

Ha, ha, ha...

Avatar sultan46
sultan46
01:16 06.02.2010.

i koga to sada zanima?? odakle njemu vikendica tamo?? za 1-2 godine ce pisati kako se nakrao pa ce opet pisati o njemu,,ebes nase ministre kad moze da bude ko hoce na toj poziciji,,ja vec misilio da se skupljaju novci da mu se kupi novi tv i dvd....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije