Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijeđali i psovali

Ministrici Opačić prijetili smrću

Milanka Opačić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
07.01.2014.
u 19:12

Dvojica muškaraca iz Sisačko-moslavačke i Požeško-slavonske županije 2. siječnja nazvali su centralu Ministarstva te su psovali i zaprijetili da će ubiti ministricu Opačić, a bili su ljutiti jer im je uskraćena socijalna pomoć.

Policija je pronašla i kazneno prijavila dvojicu muškaraca koji su prijetili smrću ministrici Milanki Opačić, pišu 24 sata.

Dvojica muškaraca iz Sisačko-moslavačke i Požeško-slavonske županije 2. siječnja nazvali su centralu Ministarstva te su psovali i zaprijetili da će ubiti ministricu Opačić, a bili su ljutiti jer im je uskraćena socijalna pomoć.

Ministrica je nakon prijetnji dobila pojačanu policijsku zaštitu 24 sata na dan. Policija je brzo pronašla sumnjivce te su ih 4. siječnja prijavili za kazneno djelo prijetnje zbog čega im sud može izreći kaznu od šest mjeseci do pet godina zatvora.

Cijeli članak pročitajte OVDJE

>>Otkrivamo tko ostaje bez socijalne pomoći!

>>Spajaju agencije, a nisu sigurni hoće li im to donijeti uštede

Komentara 37

DU
Deleted user
20:46 07.01.2014.

Jeli to ona gospođa koja je pisala zakon dvije godine i spiskala gomilu novaca a koji je prema svim stručnjacima ( osim nje koja nije stručnjak već profesionalna političarka ) neprovediv i štetan ali to nju ne zanima, jeli to ona koja proziva i vrijeđa suce Ustavnog suda, koja vrijeđa građane koji ne misle kao ona, je li to ta vrla gospođa !

IS
istri
19:23 07.01.2014.

prijasnji,krali su sve. danasnji ukidaju sve SAMO SEBI NE.

Avatar Topgen
Topgen
20:16 07.01.2014.

Svako malo , netko im "prijeti" ......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije