Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAKON O TURIZMU

Ministrica Nikolina Brnjac dobitnica je ADAC-ove nagrade Kristofor medalja

Čepin: Izjave za medije nakon otvorenja bolnice i hotela
Foto: Borna Jaksic/PIXSELL
1/3
09.11.2023.
u 18:35

Ovu nagradu dodijelio je njemački autoklub kao zahvalu za dugogodišnju suradnju, a Brnjac će nagrada biti dodijeljena u veljači iduće godine u sjedištu ADAC-a u Munchenu

Ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac dobitnica je nagrada Krisofor medalje ADAC-a, zbog implementiranog Zakona o turizmu. Ovu nagradu dodijelio je njemački autoklub kao zahvalu za dugogodišnju suradnju, a Brnjac će nagrada biti dodijeljena u veljači iduće godine u sjedištu ADAC-a u Munchenu.

- Odluku o dodjeli priznanja ministrici Brnjac donijelo je predsjedništvo ADAC-a kako zbog visoke razine odnosa i poslovne suradnje koje ta organizacija već godinama ostvaruje s Republikom Hrvatskom, tako i za njeno veliko osobno zalaganje za održivi turizam u Hrvatskoj - poručio je u Rovinju predsjednik za turizam ADAC- Karlheinz Jungbeck, prenosi Glas Istre.

- Suradnja je dala odlične rezultate koja je rezultirala znatno većom zastupljenošću Hrvatske u ADAC-ovim publikacijama, ali i povećanjem broja turista s njemačkog tržišta, posebno u segmentu kampinga u kojem smo u dosadašnjem dijelu godine ostvarili 27 posto više dolazaka i 23 posto više noćenja u odnosu na isto razdoblje 2019. godine - poručila je ministrica te izrazila zahvalnost zbog nagrade. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Beroš: Nema razloga za paniku i dalje širenje straha. Riječ je o izoliranom slučaju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije