Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intervju Nikolina Brnjac
Povratak na članak

Ministrica ekskluzivno otkriva detalje 'akcije stadion', poslala poruku Tomaševiću: Taj korak mora napraviti Grad

Izdvajanja za sport su 2016. iznosila tek nešto više od 200 milijuna, a zahvaljujući novom Zakonu u sportu ona će doći do razine od pola milijarde kuna godišnje

Komentari 4

MK
MKGRA
20:40 18.10.2022.

Maksimir nije gradski stadion niti je u vlasništvu grada, tribine nemaju niti građevinsku , niti uporabnu dozvolu

VL
Avatar Bill Carson
Bill Carson
19:49 18.10.2022.

Akcija "Skrenimo s bitnih tema".

VL
SU
Suomi
19:06 18.10.2022.

Kaj bu grad napravil za stadion?? Sa cim ?? Nemreju organizirat sakupljanje otpada, a hteli bi stadion. Znaci laz, velika laz. Zasto?? Da bi imali pokrice zasljedece izbore koje gube. Pustite Dinamo dasam sagradi stadion. Maminjo bo to napravil brze nego kinezi most na Peljescu.

VL
CH
Changi
18:53 18.10.2022.

Kad će se riješiti siva zona plaćanja "članarina" za djecu koja treniraju razne sportove? Mjesečni iznos je cca 350 kn, a kao potvrda plaćanja dobiva se uplatnica istrgnuta iz paragon bloka? Obzirom da tisuće djece trenira diljem Hrvatske, vrte se milijuni kuna. I radi nepravda djeci čiji roditelji ne mogu izdvojiti za "članarinu".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.