Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlluka na SAD-u
Povratak na članak

Ministri financija G7 poručili SAD-u da je na Trumpu da izbjegne trgovinski rat

Kanada i EU obje su slučaj prijavile Svjetskoj trgovinskoj organizaciji (WTO) izazvane carinama od 25 posto na uvoz čelika i 10 posto na uvoz aluminija koje je Trump objavio u četvrtak. Meksiko je također pogođen uvođenjem carina.

Komentari 9

RO
robertbruckner
08:47 03.06.2018.

Ministri EU heheheheheheehe? procitalji smo denes kajs u reklji, nesu melji muda to reci Trampo vec su to reklji njegvom ministru ekonomije, koji im je odgovorio: zakaj to niste njemu rekli a oni vele, jesmo ali nije slusao a ministar ekonomije veli: Prezident vam je ostavio 1 mjesec da se dogovorite, sta ste vi napravili za taj 1 mjesec? To vam je hitlerovska/fasisticka demokracija njemacke, oni svoje aute prodaju kod nas i placaju 2,5% carine a americke kompanije placaju kod istih 10% carine ili 300% vise, goni precjednice tu gamad i uvedi na njihove sve aute 10% i to odmah.

VL
RO
robertbruckner
08:50 03.06.2018.

Svabe placaju za NATO 1.23% BNP a poljska placa 2.6% a onaj bivse debeli komunist iz SDo Gabriel rekao je javno na tv: nikada mi necemo placat 3% BND oni nas moraju branit a ja dodajem od koga od njih samih hitler fasista, nek crknu ili neks e sami brane.

VL
Avatar mofo
mofo
10:42 03.06.2018.

SAD 800 milijardi dolara u trgovinskom deficitu, što to oni imaju izgubiti? Kako god okreneš, ili će EU nametnuti nameta prema SADu, pa će ovi pokrenuti svoju proizvodnju i gospodarstvo, ili će se dogoditi nista, SAD pokrene namete prema EU i time ih natjera na pravedniju trgovinsku razmjenu.. sve ovo puhanje "ministara" je na prazno... Valjda ne misle da SAD treba EU više nego EU njih...

VL
Avatar Observer
Observer
13:49 03.06.2018.

Onaj koga boli taj cvili !

VL
Avatar superhik74
superhik74
20:45 03.06.2018.

Sankcije cijelome svijetu su u biti sankcije i izolacija samog sebe. Kada nestane kvalitetnih europskih i azijskih proizvoda, slijedi povratak na divlji zapad i jahanje na konjima te revolveraski obracuni po salunima divljeg zapada (sto je vec pocelo).

VL
Avatar dobry
dobry
10:27 03.06.2018.

Trump naprosto gura EU u zagrljaj Rusima. A kada se udruže ruski resursi i jeftina radna snaga i europska tehnologija i inženjering...kako god vidim tri velike makroekonomske grupacije na globalnoj političkoj sceni: 1. USA sa svojim satelitima (Japan, J. Koreja, Izrael, UK, S. Arabija i privjesci), 2. Euroruska unija sa Iranom i pratećim privjescima), 3. Kinesko-Indijska poluunija sa S. Korejom i dijelovima nerazvijene Afrike i Azije. Kanada , srednja i južna Amerika naći će se u neobranom grožđu. Prosudite sami na osnovu demografskih, tehnoloških i resursnih parametara tko će biti na dobitku, a tko na gubitku.

VL
NO
nogogaz
10:59 03.06.2018.

Opet ce se predomislit taj stari debeli sa narandastom perikom. Isto tako sa susretom sa kimom, bombardiranjem kineskih otoka ....

VL
DH
dalibor.hren
08:50 03.06.2018.

Trump nije poručivao ništa! Tako bi prema SAD-u trebao postupiti čitav svijet: jednostavno ih izolirati, neka žive sami, kao i prije Kolumba, u izolaciji kao i Sjeverna Koreja!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.