Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
73 6°C
  • tramontana:

    U ovo j državi narod je izložen u svim mogućim lopovima. Agencije, utjericvači, banke, odvjetnici, javni bilježnici i ko zna koliko skrivenih državnih uhljeba i prevaranata, lažnih invalida. Crno se piše ovom narodu i državi. Samo za poštene nema mjesta.

  • crocro:

    Ništa u životu nije slučajno. A zašto se obavijest i računi dostavljau i nakon nekoliko godina, to je razumljivo i ništa slučajno. Ako prođe prođe a ako ne nikome ništa, oni će se samo ispričati. Ako u banci ne platite ... prikaži još! na vrijeme ratu kredita, već slijedeći mjesec dolazi obavijest da ste dužni a ako ste u međuvrenu platili onda napišu da zanemarite obavijest. A zašto i u ovome slučaju nisu već slijedećeg mjeseca poslali obavijest, valjda imaju debele razloge a ustanovilo se da gospodin nije i jedini i da ih ima još puno. Meni su nakon nekoliko godina po isključenju interneta, poslali račun za internet usluge da ih navodno nisam podmirio. Da apsurd bude veći vi se ne možete isključiti s interneta a da prethodno niste podmirili i zadnju lipu duga. E sada, da sam kojim slučajem nakon nekoliko godina izgubio račun o plaćenom iznosu, vjerojatno bi ga morao podmiriti ili bi išlo na ovrhu. Kada sam im pokazao pred oči račun o plaćenom iznosu u datom roku, ostali su zapanjeni i pitali se kako je došlo do pogreške. U suprotnom bi ja morao dokazati kako sam ja napravio pogrešku i nisam platio. Ispričali se i nikome ništa. Treba uvesti zakonsku odredbu po kojoj adresant može tražiti dugovanje ili poslati obavijest o dugovanju u roku od 2 mjeseca od dana slanja računa. Nakon proteka roka od 2 mjeseca, adresant više nema pravo tražiti provjeru uplate, slati nove uvećane račune za kamate, obavijesti o ovrhi i slično a račun bi se smatrao plaćenim, pa bi onda razmišljali na vrijeme.

  • Vito:

    Klinički bolnički centar (KBC) Zagreb je jedina bolnička ustanova u zemlji sa statusom Nacionalne bolnice. --- Ravnateljstvo. prof. dr. sc. Ante Ćorušić ravnatelj Kliničkog bolničkog centra Zagreb. prof. dr. sc. Stjepko Pleština zamjenik ravnatelja ::::: Pokušajte pronaći stranice KBC-a - ... prikaži još! piše : http://www.kbc-zagreb.hr/o-nama/upravljanje-bolnicom/ Not Found The requested URL /o-nama/upravljanje-bolnicom/ was not found on this server. --- piše i ovo: Success This is test page for nacrti.kbczg.int _____ Drugovi se pobrinuli da pacijenti ne mogu ništa, ako im drugarice ne naplate dugovanja. __ Tako je to kad komunjare sebe nazivaju domoljubima, a pacijenti i dalje glasuju za pljačkašku organizaciju pred sudom osuđenu za pljačku Hrvatske.

Još iz rubrike Vijesti

suđenje,tomo horvatinčić (1)
2
JOŠ NEĆE U ZATVOR

Horvatinčić umjesto na sudu završio na operaciji

stan
Prvi čovjek APN-a:

'Kuščević spava u mom stanu, ja u pomoćnom objektu, a vikendom sam u Zadru'

2
Josip Klemm
NEVOLJE JOSIPA KLEMMA

Odlazak Klemma na izdržavanje kazne ovisi o mišljenju liječnika iz BOLS-a

2