Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ministarstvo unutarnjih poslova objavilo natječaj, ravnopravno se mogu prijaviti i osobe s invaliditetom

natječaj
23.05.2023.
u 16:51

Vježbenici se primaju u državnu službu na neodređeno vrijeme uz obavezni probni rad, odnosno vježbenički staž u trajanju od 12 mjeseci.

Ministarstvo unutarnjih poslova objavilo je javni natječaj za prijam vježbenika u državnu službu na neodređeno vrijeme, a na koji se ravnopravno s ostalim kandidatima mogu prijaviti i osobe s invaliditetom. Vježbenici se primaju u državnu službu na neodređeno vrijeme uz obavezni probni rad, odnosno vježbenički staž u trajanju od 12 mjeseci. Natječaj je raspisan za 15 radnih mjesta u sjedištu Ministarstva i 108 radnih mjesta u 19 policijskih uprava.

Sukladno članku 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom, kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju dužni su uz prijavu za javni natječaj priložiti i dokaz o utvrđenom statusu osobe s invaliditetom.

Također, oni kojima je potrebna razumna prilagodba prilikom provođenja pisanog dijela natječaja i intervjua, potrebu za prilagodbom trebaju navesti u svoj prijavi, a potom se javiti na broj telefona ili porukom na e- mail adresu kako bi se razumne prilagodbe pravovremeno osigurale za ravnopravno sudjelovanje u javnom natječaju.

Zainteresiranim kandidatima omogućava se zapošljavanje u mjestu prebivališta, a popis možete pogledati na linku.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije