Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vandalski čin
Povratak na članak

Ministarstvo branitelja osudilo oskvrnuće Milijevićeva groba

"Ovakav čin predstavlja grubo vrijeđanje uloge i žrtve hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, te povijesti stvaranja hrvatske države"

Komentari 39

HP
hps
14:21 10.08.2012.

ne samo ministar nego i lažov koji laže kad god izgovori riječ

VL
OB
-obrisani-
18:07 09.08.2012.

Postovani! ------ Nije dovoljno osuditi! Nesmije se samo pretpostavljati tko je to ucinio. Treba istraziti, ppocinitelja procesuirati, i odgovorno kazniti, (naplata pocoinjene stete, i kazna za nepostivanje HR). Nitko nema pravo se neodgovorno ponasati prema Braniteljima koji su svoje zivote svoje zivote ugradili u temelje Hrvatske drzave. Lijep pozdrav!

VL
DD
ddh
18:08 09.08.2012.

Taj cin je rezultat hajke na branitelje raznih „civilnih“ udruga poput one Teselickine, rezultat stalne hajke na branitelje od strane veceg dijela medija ne celu s Jutelom i raznin Stankovicima, Togonalima i drustvom. To je tezultat i falsificiranja povijesti Domovinskog rata od strane raznih Pusicki i Josipovica. Ta stalna galama protiv branitelja, te stalne lazne optuzbe koje petokolonasi Save Strbca iz Jutela, Jutarnjeg i inih, jos uvijek udbaskih grupacija preko medija plasiraju u javnost I, ta hajka na popise branitelja od strane iskomkleksiranih “novinara” stvara kod mrzitelja Hrvatske i Hrvata, (Srba i klijentele Iblerovog trga) osjecaj, da mogu tuci po hrvatskim svetinjama, da mogu rusiti grobove branitelja i da mogu pljuvati po zivim i mrtvim braniteljima bez straha. A kaj se tice istrage, to se nazalost mozeobjesiti macku za rep. Da je to oskrnavljen nekakav grob nekog cetnika, Bajic bi pokretao odmah istrage, a cijela perverzna klijentela pokvarenih bi dizala hajku do neba. Javljali bi se i Mesici I josipovici, javljali bi se Cicki i Pusici i tko zna, tko sve ne.

VL
DO
doktorica
18:16 09.08.2012.

za šta uopće postoji to ministarstvo?!

VL
Avatar vitez
vitez
18:23 09.08.2012.

Poštovani Ministre, i drugi hrvatski dužnosnici! Savaki puta kada netko dođe na vlast "ubi" se od želje da dokaže kako sa Srbima nema problema i kako surađuju. Tako i sada na " Oluji" ubište narod od puzanja pred Srbima kojimama se do te mjere ulizujete da to goni na povraćanej svakog istinskog domoljuba ove zemlje. Manjina koja i danas ruši spomenike hrvatskim braniteljima, kida hrvatske zastave po Hrvatskoj i kojoj Vlada RH financira glasilo mržnje"Novosti" u kojima se pljuje po Tuđmanu i Hrvatskoj, a političari "ubiše sebe i narod" da pokažu veliko sažaljanje nad srpskim žrtvama istovremneo zaboravljajući i ne spominjući brojke pobijenih Hrvata iz 1991. niti koliko je tada bilo zapaljneih sela, kuća , gradova...niti koliko je bilo tada prognanih sa svojih ognjišta/da se Srbi ne uvrijede/...jadna politika izdajničkih hrvatskih političara. Niste sposobni uspravno hodati, a kako biste upsravno za ovu zemlju bili spremni umrijeti!

VL
Avatar deziderij
deziderij
18:38 09.08.2012.

Ništa ni od ovog ministra ni od njegovog ministarstva. Još nisam čuo da je netko procesuiran za takva nedjela dok se od ovog ministra nema što ni očekivati. Nakon izjave kako je bolje da djeca iz domova imaju dva tate ili dvije mame nego da budu u domu podiže mi se u želucu čim ga vidim i čujem. Kakvo je to ministarstvo koje može imati ovakvog na čelu ?

VL
Avatar joč
joč
18:55 09.08.2012.

Koja smijurija...osniva se ministarstvo šofera...može sve u banana državici..

VL
DO
DONJA
19:20 09.08.2012.

Matiću podnesi ostavku jer niti znanjem a niti zaštitom nemožeš pomoći Hrvatskim braniteljima.

VL
PG
praseca gripa
20:57 09.08.2012.

Pokraj ovakvog ministra i ovakve vlade,nije cudo sto se dogadjaju ovakvi incidenti.

VL
DU
Deleted user
21:04 09.08.2012.

Ti si Frede Maticu i tvoji kao i stavovi tvoje Vlade krivi za ovaj dogadjaj. Prije nekoliko mjeseci osvrnavljen jespomenik u Borovu Selu i navodno krivci uhiceni bez imena i prezimena. Neki virtualni srbi. Tako ce ispasti i ovdje. Po braniteljima se pljuje, njihovi spomenice se skrnave, zabranjuje se braniteljskim udrugama zauzimanje stavova o vlasti i izborima, a politika bratstva i jedinstva ove vlade donosi polako ali sigurno ovakve "rezultate" . I nikom nista, ...

VL
Avatar Becarina
Becarina
22:03 09.08.2012.

Mlak ministar mlako priopcenje.Pomozi boze onome koga on zastupa.

VL
SA
samograd
22:01 09.08.2012.

u kninu se svake godine zapali ili skine hrvatska zastava,u borovu selu su popilali 12 stabala u spomen 12 policajaca ,poslije išarali spomenik ,na pravoslavni božić prijetili hrvatima noževima......tako u nedogled. ovo srozavanje je počelo 2000 ,ponadali smo se daa će sa sanderom to prestati a on još gori .ovaj narod se osvijesti kad voda dođe do grla.ovaj matić je foler kao i njgovi iz vlade .

VL
OK
okomanjak
22:06 09.08.2012.

Srčaniji je bio kada je zborio o homoseksualcima.

VL
SA
sadmeimasadmenema
22:07 09.08.2012.

Ama judi va kojoj se to državi diraju grobovi? Oli smo toliko nisko pali, ma svi mi ća gremo na dvi bez obzira ko je ko i ko je što, da ni mrcima ne damo mira? Ma nij čovik kojiji zna koji je to učinija ako ga ne prijavi. Isti je ka i ti lupež a Bog će mu naplatit .

VL
NE
nex
22:09 09.08.2012.

Fred, drži se i ne daj se. Pozdravlja te "šulkolega" sa faksa.

VL
SA
sadmeimasadmenema
22:17 09.08.2012.

09.08.2012. u 22:01h samograd je napisao/la: ................................................. Je, istina. Sve ća si kaza je istina....

VL
DU
Deleted user
23:17 09.08.2012.

Kojeg li priopčenja i od kojeg ministra. I jednu i drugo rugobno! Koga će on zaštititi? On će braniti posljednje počivalište jednog domoljuba i branitelja a svakodnevno pljuje po tim braniteljima (koji su živi) puže ispred sviju kako bi pokazao svoju ažurnost u blaćenju ove države, njezina nastanka i omalovažavanja svih relevantnih čimbenika koju su nam osigurali da možemo i smijemo živjeti u slobodi. Dakako i njemu su to omogućili. On više nije ministar branitelja - on se sve više "razvija" u ministra protiv branitelja.

VL
BI
Bisera
23:30 09.08.2012.

meni se čini da netko skuplja poene zna se

VL
OB
-obrisani-
07:02 10.08.2012.

balkanska posla - jedni razminiraju spomenike posvecenim pobijenim Srbima, drugi rade ovo. Jos jedan od mnostvo dokaza da su si svi balkanci isti

VL
OG
Oger
08:10 10.08.2012.

A.M. ddh vitez stinatvrda i ostali slicni Jednostavno ne razumijem gdje vam je svima ostala logika. Sta su tu ministarstvo branitelja i vlada skrivili sto su srpski nacionalisti resp. totalno bezdusne individue napravili na groblju? Stvar je policije u Novojvoj Gradisci da bandite pronadje. Kao sto svi znamo takve stvari su se vec ranije desavale, ali nitko nije za to optuzivao Kosor dok je bila ministar za branitelje, Tomislava Ivica. Kako to da Karamarko takvima nije usao u trag? I sad odjednom pucate iz svih topova. Zar bi Matic sad morao reagirati na isti primitivni nacin a la Nikolic, Pupovac i Co. ?

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.