Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA
Povratak na članak

Ministarstvo branitelja: Medvedova izjava je pogrešno protumačena

"Ističemo kako je ministar Medved iskazao očekivanja sukladno dosadašnjoj praksi Visokog upravnog suda, nemajući namjeru utjecati na rad i postupanje suda niti narušavati neovisnost sudbene vlasti, te izražavamo žaljenje što je zbog izrečenoga došlo do pogrešnog tumačenja izjave", priopćilo je Ministarstvo hrvatskih branitelja.

Komentari 3

TO
tomozg24
14:23 07.08.2023.

Svaka izjava branitelja je krivo protumačena. Pa šta su ti branitelji radili, svjetska čuda i božja čuda? Branili sebe, svoju domovinu, svoju obitelj i kućni prag i šta nakon 30 godina još pričali o tome? Tuđman im je lijepo dao Ministarstvo hrvatskih branitelja i osudio ih da budu sirotinja i djecu šalju izvan Hrvatske, dok je sve nepogodne, neprijatelje i ostale kriminalce i štetočine nagrađivao mjestima po veleposlanstvima i na čela svega što su pokrali dok su svjedoci bili u rovovima. Koliko sinova je otac Kennedy sakrio po Veleposlanstvima? Odgovor je nijednog, JFK nije bio najstariji sin, a i on je jedva preživio, a nije baš da su im Nijemci i Japanci došli na kućni prag pijani i s nožem u rukama. Degutantno je gledati te likove koji su postali sve ono što pričaju uporno da su se borili protiv. Kad čujem izraze hrvatski branitelj i vrijednosti Domovinskog rata, znam odmah da laže, uključujući i Medveda, najgoreg i najglupljeg čovjeka kojeg sam upoznao.

VL
RE
realisticki
15:09 25.01.2023.

Satko na toj poziciji mora stajati iza toga što je rekao, eventualno se opravdavati sam, a ne da ga opravdavaju njegovi podređeni.

VL
MA
mate30
18:07 24.01.2023.

Sada žanji što si posijao.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.