Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odbijenica

Ministar Ostojić odbio pravaše, nema zabrane proslave u Srbu

Ranko Ostojić
Sanjin Strukić/PIXSELL
24.07.2015.
u 15:11

- Suhoparno nam je MUP rekao kako nisu ispunjeni uvjeti za zabranu, a pozivaju se pritom na Zakon o javnom okupljanju i ne ulaze u stvarni meritum našeg zahtjeva za zabranu skupa na kojem se veličaju događaji iz srpnja i kolovoza 1941. koji ima sva obilježja genocida - priopćili su iz HSP-a.

Ministar Ranko Ostojić odbio je zahtjev HSP-a za zabranu proslave i obilježavanja ustanka u Srbu u nedjelju i ponedjeljak, koje organizira Srpsko narodno vijeće.

Pravaše je to, pak, razljutilo.

- Suhoparno nam je MUP rekao kako nisu ispunjeni uvjeti za zabranu, a pozivaju se pritom na Zakon o javnom okupljanju i  ne ulaze u stvarni meritum našeg zahtjeva za zabranu skupa na kojem se  veličaju događaji iz srpnja i kolovoza 1941. koji ima sva obilježja genocida - priopćili su iz HSP-a.

>> Šef pravaša Srb: Mimohod Oružanih snaga treba biti u Zagrebu

>> 'Braniteljski je prosvjed postao predmet sukoba HDZ-a i SDP-a pa se i zaboravilo zašto je počeo'

Komentara 37

DU
Deleted user
15:17 24.07.2015.

Ostoja Ranković...neće svoj na svoga.

B2
bokida 2
15:33 24.07.2015.

Šta slave nek odslave jer na godinu ništa se nezna.

Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
15:51 24.07.2015.

Bit će zabrane kad dođe do smjene vlasti. U Srbu se slavi velikosrpski dernek i zločin nad hrvatima počinjen od strane srba. Istina će pronaći put.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije