Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi član

Ministar obrane Davor Božinović postao član HDZ-a

kosor jadranka
Marko Prpić/PIXSELL
18.06.2011.
u 10:48

HDZ-ove redove pojačat će i svjetska prvakinja u tekvandou Sanda Livia Maduna.

Ministar obrane Davor Božinović nova je HDZ-ova akvizicija, zajedno sa devet drugih osoba iz javnog i političkog života. Božinović je člansku iskaznicu HDZ-a preuzeo na današnjoj proširenoj sjednici središnjeg odbora te stranke. 

Uz njega, HDZ-u su pristupili Ivana Mrkonjić, Andrej Plenković, Robert Markt, glavni državni inspektor, Jadranka Sertić, profesorica s medicinskog fakulteta, kardiolog Vjekoslav Radeljić, onkolog Jure Murgić, što je dokaz da se liječnici i politika i dalje drže zajedno.

Uz njih, HDZ-ove redove pojačat će i socijalna radnica Elza Parlov, kantautor duhovnih pjesama Luka Balvan, te svjetska prvakinja u tekvandou Sanda Livia Maduna.

 - Ona će nam posebno trebati  - u šali je prokomentirala predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor koja je svoje nove članove predstavila kao članove pobjedničke stranke.

Inače, ministar Božinović kratko se obratio sudionicima te je rekao da je već jednom bio član HDZ-a 1990. godine ali nije pojašnjavao kako je i zašto istupio. Poznato je da je on ušao u Vladu na nagovor J. Kosor. Smatra se da su oni bliski prijatelji i suradnici te se njegov ulazak u HDZ tumači kao podrška i prijateljska gesta što je i on sam u svom govoru nekoliko puta istaknuo zahvalivši se premijerki, bliskoj suradnici.

Komentara 55

OB
-obrisani-
12:58 18.06.2011.

Cestitam svima!

XP
xPhoto
13:18 18.06.2011.

Naravno tko će drugi u KraDeZe nego onaj koji ima materijalne koristi od toga, a tako je i oduvijek bilo.

TV
tvrtko3
12:33 18.06.2011.

Političko samoubojstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije