Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luca Beccari ekskluzivno za Večernji list

Ministar najstarije republike na svijetu: 'Državu imamo zbog čovjeka s Raba, zato smo vam se odužili 1991.'

20.10.2022.
u 11:14

Jedna od najmanjih europskih država i Hrvatska usko su povezane stoljećima, njezin utemeljitelj sveti Marin, kao kršćanin bježeći od progona, ondje je pronašao utočište

Ključne riječi

Komentara 26

HU
Hubrvi
11:59 20.10.2022.

Tu postoji velika razlika izmedju San Marina i Hrvatske. Malo naroda u San Marinu ima svoju drzavu koju cijeni i postuje. Hrvati su nakon 9 stoljeca dobili svoju drzavu koju niti postuju niti cijene i pokusavaju tu drzavu unistiti kao drzavu.

LU
lukarak
13:32 20.10.2022.

Dalmatinski otok Rab?

DU
Dubrovnik4711
10:25 21.10.2022.

Cuj, ovo, nemoze, zato sto su dosli, tek u 6.stoljecu...?! Bio tamo pa znas ili sta...?! Eto, ja bio isto tada bas, i vidio neke Hrvate sa kockastim majicama i reko, eto nam Hrvata. I, od tada Hrvati imaju svoju drzavu, ali gubili u ratovima, jer su ratovali stalno za druge. Umjesto za sebe. Po prvi put ratovali za svoju drzavu organizirano i...?! Oma drzavu dobili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?