Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zakon o ulaganjima
Povratak na članak

Milošević za, Popijač protiv, Šuker i Kosor bi promjene u zakonu

Bivša premijerka J. Kosor načelno podržava ubrzanje procedure, a očekuje neke izmjene u zakonu

Komentari 3

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
15:08 24.01.2013.

Mislim da treba uvesti Krizni porez,,, ali ne smiješnih 2-5 %, već 10 - 30 % na sva primanja HDZ - ideja

VL
DU
Deleted user
14:44 24.01.2013.

Mislim da nitko normalan nije protiv ubrzavanja procedure, pazite ubrzavanja zakonom propisane procedure, ali isto tako mislim da svako normalan mora biti protiv toga da se procedure suspendiraju jer jedna ili nekoliko osoba misli da bi to trebalo biti učiniti.

VL
NI
nibunika
14:59 24.01.2013.

Zakon je potrebno detaljnije razraditi i pojedine odredbe pojasniti (posebno čl. 18., odredbu o otuđivanju javnih objekata neposrednom pogodbom). Uz to bi ga trebalo učiniti ekonomski pismenim (napr. čl 8. st. 2. alineja 3. „.... doprinosi razvoju ili poboljšanju uvjetata za razvoj turizma i gospodarstva“, kao da turizam nije jedna od djelatnosti , odnosno grana , gospodarstva).

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.