Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOPUNSKO OSIGURANJE
Povratak na članak

Špika o poskupljenju: Ako su to reforme, onda jadna nam majka

Šef BUZ-a rekao je da "komunikacija unutar Domoljubne koalicije nije na nekoj razini"

Komentari 57

SA
Saskakempa
13:36 30.03.2016.

Stoko sitnog zuba glasali ste gledajte. Reforme stizu.

VL
Avatar mama mia
mama mia
13:50 30.03.2016.

I to se zovu reforme kad nemaš pravih reformi onda oduzimaš i režeš gdje stigneš školstvu, zdravstvu udrugama ( koje ne rade u korist nove vlade) zatim poskupljuješ kao npr. dodatno zdravstvo pitam se gdje su one reforme što stete skupo platili nekom ifo institutu kojima se Mustić hvalio više od pola godine jeste li ga prodali nekom od susjeda

VL
DU
dubravkai16
13:55 30.03.2016.

Naš ministar uspoređuje dopunsko sa Slovenijom, zna li on kolike su prosjčne mirovine u Sloveniji, sigurno nisu 2000kn. Što samo cijuene uspoređujete s EU, kad ćete krenuti uspoređivati plače službenika i mirovine ove jadne. Krasno ste počeli s reformama. Krenite od sebe, smanjite svoje plače i biti će za zdravstvo, osim toga u zdravstvu ima jako, jako puno bespotrebnih troškova.

VL
DU
Deleted user
13:39 30.03.2016.

....a tako se bezbrižno živjelo u bivšoj državi, posebno kada je bilo riječi o zdrastvenom osiguranju. ....(sad čekam BALICA da napiše "ebla te bivša država). Hehe he.

VL
MI
mirrro
13:43 30.03.2016.

nista od najave karamarka da ce nam biti bolje ipak su bolji prosli kakvi da jesu osjetljiviji su od hdz-a i ako sam glasao za hdz vise necu bar za sad kako stvari stoje,,nemaju pameti i ne drze se predizbornog obecanje da ce nam biti bolje

VL
UN
Undertaker
13:55 30.03.2016.

Tipicna hrv spika. Prvo digni cijene, pa nakon toga otpusti radnike i na kraju prodaja za 1 kn . Jadna nam majka.Tako je Kad nas vode fuseri i neznalice, kakve reforme i restruktiriranja. Mi smo jos uvijek ni na nebu ni zemlji . Mislim da g. Premijer nece jos dugo izdrzat, sam ce skuzit,predat ce se, te reci: Kaj je meni ovo trebalo?

VL
Avatar Pavel ic
Pavel ic
13:38 30.03.2016.

najbitnije je da su oni sebi osigurali novce za stan,odvojen zivot i placa im je ostala netaknuta.dignuta hajka tri dana smo ovdje psovali komentirali a sad se zaboravilo i zataskano.kako se samo sloze kad treba narodu skinut.

VL
DU
Deleted user
14:47 30.03.2016.

...mislim da ja nakon dvadsetpet godina sazrjelo vrijeme za drastične promjene u svim strukturama društva...., ma koliko to koštalo.....da bar nešto ostane djeci.....!!!!!!!!!!.....

VL
DU
Deleted user
13:57 30.03.2016.

Čekam HDZ-ovce u opravdavanju postignutih reformi u zdravstvu.....od hitne, primarne, specijalistčke, dopunskog osiguranja.....prije nego počinjete lap rdati razmislite...... ok.......!!!!!!!!!!??????????????

VL
DU
Deleted user
13:35 30.03.2016.

Svaka hrvatska vlada i birokrati jedino sto znaju je povecati namete i poreze. Cacic i ekipa su odmah po stupanju na vlast povecali PDV i cijene koristenja autocesta. Ovi su sad isto zapoceli sa "reformama" s ciljem izmusti sto vise love od gradjana. Kad gledam parazita od predsjednice Kolindice i njen show Baltik-Jadran i smucanje po RH (ljeto na moru dolazi pa ce smugnuti prvo do Zadra a pposlije nastaviti turneju po obali, sto nije otisla na Lastovo u prosincu na par tjedana?). Paraziti.

VL
MO
mocira
14:44 30.03.2016.

Ukinite sve moguce povlastice i sve ce biti u redu. Naravno pocmite od sebe!

VL
MO
mocira
14:58 30.03.2016.

To su prave Reforme. Sta se cudis, izadi iz koalicije i to je to. Pokazi muda!!

VL
Avatar swp850
swp850
13:32 30.03.2016.

.....kako će o tome pokušati razgovarati sa čelnikom HDZ-a i Domoljubne koalicije Tomislavom Karamarkom. Tko tebe što pita. Dobio si fotelju i šuti.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
14:29 30.03.2016.

Trazili ste, gledajte.

VL
Avatar dpejakovic
dpejakovic
14:57 30.03.2016.

Umirovljenici koji u najvećem broju nisu ni zaradili svoje mirovine, populacija koja zatvara oči kad se uhljebljuje od dna prema vrhu, državne tvrtke koje razbacuju novce i žive na račun onih koji rade, socijalizam u RH nikad nije nestao, a najveći socijalista je upravo žderač poreza tkz. država koja samo uzima i nije ju briga koliko troši. Banda koja radi za nju ima sindikate i sva prava. Nitko se ne pita koliko ćemo trpiti te žderače poreza od kojih apsolutno nemamo nikakve koristi. A na kraju na naplatu dolazi onima koji rade. Svi koji se javljaju su uglavnom žderači ne zarađenog novca!

VL
MO
mocira
14:50 30.03.2016.

Za zdravstveno svaki mjesec dam 1500 Kuna i bas im fali jos 70. Sad ce malo struja, pa televizija, pa gorivo, pa .......sto nece. Dobre reforme.....za poludit

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
14:04 30.03.2016.

Ako su to reforme, onda jadna nam naša gladna domoljubna majka i težka nama zabranjena domoljubna pjesma marka perkovića thompsona u neimaštini i balkanskoj bjedi.

VL
DD
ddh
16:27 30.03.2016.

Treba reci stop lijecenju bez novaca i zabadava. Jer ovo kaj se dela Hrvatskoj je cirkus. Od pribranih sredstava se zdravstvo ne moze financirati i tocka. Lijecnici odlaze, jer su podplaceni, pa u Hrvatskoj uskoro nece biti niti nikoga tkoo bi bio lijecnik, jer i lijecnici moraju brinuti i za sebe za svoje familije. A to kaj lijencine i niskoristi misle, da lijecnici moraju raditi skoro zabadava su komunisticke gluposti. s druge strane treba i priupitati, zbog cega je toliko Hrvatica i Hrvata bolesno. PO kilazi su Hrvati vjerojano jedna od vodecih nacija, pa nije nikakvo cudo, da imaju problema i s krvotokom i srcem. Prezderavati se i onda se na trossk drugih lijeciti je lahko. Ali nek si ti koji tu tanazu nose lijece na svoj racun, pa bu bilo vise novaca za stvarno bolesne. Hrvati se prosjeku najmanje krecu od svih evropskih naroda. Pa se onda cude, zakaj imaju problema sa secereom. Nek trce i nek se pokrecu, pa ce biti manje bolesni. Nek ne puse, pa ce biti i manje onih sa rakom pluca, a neka manje piju, pa ce zivjeti zdravije. A to vrijedi pogotovo za penzionere. Cijeli dan nis ne delaju, pa onda puno piju i puno jedu, ne krecu se nikako ili jako malo, pa se ne trebaju cuditi da im je zdravlje na doljnjoj stengi. A taj cirkus ne treba radni covjek placati. i zato treba za sve koji u vecini slucajeva sami kroje svoe bolesti uvesti i dodatna osiguranja.

VL
SU
SUBARU
13:32 30.03.2016.

Do jučer je virio Garavom iz šupka a sad socijalno osjetljiv,FUJ gamad.

VL
PE
Pero770
14:19 30.03.2016.

Naprijed divljači

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.