Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cjelodnevna drama: Što se događalo iza zatvorenih vrata u središnjici vladajuće stranke
Povratak na članak

Milinović: Sanader je poput Ivića Pašalića

Čim je Sanader izgovorio optužbe na izvanrednoj konferenciji za novinare u nedjelju u podne, svima je bilo jasno da protumjera mora biti drastična. Zbijanje najužeg stranačkog vrha u obrambeni bedem pridonijelo je tomu da i najteži dan u političkoj karijeri Jadranke Kosor bude nijansu lakši.

Komentari 77

BT
bili-tartuf
23:23 04.01.2010.

Hrvatskoj je pod Hino,.. poterbna Nova Hrvatska-Stranka,.. isto tako i Nova Esdipi-stranka i Ne-Boljsévicko Udbasko \"antifsiticka\"-Partija,.. vec´EU-Socijalisticka Stranka (ne Partija)...!!

VL
OB
-obrisani-
23:19 04.01.2010.

Drage HDZ-ovce, izbacivanjem Sanadera iz stranke ne cini vas automatski oslobodjene od odgovornosti i vi ce te morati odgovarati za krizu, pljacku i ostale svinjarije koju ste stvarali na celu sa sanaderom. tu uopce nema dvojbe. pljuc!

VL
SP
splitskaljeta
07:32 05.01.2010.

JADRANKA KOSOR je napravila odličan potez jer je njime podigla svoj rejting u javnosti koja nije spremna na igre IVE SANADERA.

VL
OB
-obrisani-
07:45 05.01.2010.

Gosp.NN33444, DAJTE VI TE SVOJE TEXTOVE NA ENGLESKOM U VL objavite u New York Timesu. Nama je dosta vas preko bare, koji ste izabrali svoju domovinu u Amerikama i medju klokanima, a miješate se život u našoj domovini. Znam jaa vas, neču viti prost da vam kažem, što o vama znam i što mislim. Jednostavno: vrijeme je da nestanete. U Americi možete jedino prodavati picu ili pivo.

VL
SI
Sinatra
07:55 05.01.2010.

Polančec ne razumije da poštena stranka ne može stati iz nepoštenih članova. HDZ još uvijek nije u potpunosti poštena stranka, ali je svakako, a pogotovo izbacivanjem Sanadera iz svojih redova, na dobrom putu da to postane. Netko je u toj stranci prepoznao ambis ispred kojega se nalazimo i rekao DOSTA!! Korupcija se mora sasjeći, a zatim se trebamo obračunati s uvoznim lobijem koji je zbog vlastitog interesa uništio hrvatsku privredu.

VL
MO
moshmislit
08:21 05.01.2010.

Milanović je tipični Sanaderovac, čovjek bez karaktera, vlastitu majku bi prodao, a ako treba i same sebe uvjerio da si je djed...Jadranka, čuvaj leđa

VL
TI
tician
08:56 05.01.2010.

Padaju, padaju i padaju, samo se Seks drzi.....drzi........drzi i drzi!!!!??? S koliko politickih boja je taj premazan???

VL
MA
max221
09:51 05.01.2010.

Milinović je uplatio s ministarstva zdravstva 20 000 kuna da bi njegova kćerkica mogla pjevati. Ako državna revizija ne podnese prijavu, onda ćemo prijaviti drž reviziju zbog nesavjesnog ili kaznenog postupanja.

VL
OB
-obrisani-
00:12 05.01.2010.

Kome u ovome trenutku najviše odgovara ovo što se dešava? Kome su neophodni glasovi HDZ-ovaca koji su još neodlučni? Tko podržava Kosoricu i HDZ, a tko kaže da je to samo unutarnja stvar HDZ-a? Čija stranka priziva nove izbore i kome ti izbori u ovom trenutku nikako ne odgovaraju? I na kraju, sa kim se Sanader sastao prije par dana i kovao planove par sati? Ljudi, mućnite malo svojim glavama i sve će vam biti jasno kao dan !!!

VL
NE
neni
11:21 05.01.2010.

Ma kaj me briga gospon Janez kaj kod Vas prolazi. To si am vi mislite da on nekag zgleda i da se civilizirano ponaša/ to je kad su Slovenci upitanju jako rastezljiv pojam. A kaj se tiće samog izgleda ,, prođite mojim Zagrebom i Dalmacijom pa bute vidli kaj znaće zgodni komadi tak nemrete nikad izgledat, da zaposlite sve plastične kirurge ovog svijeta u Sloveniji. A i pripito ponašanje Slovenskih jadnih turista na našoj obali sve govori o stupnju vašeg razvoja

VL
PI
Pippo9
16:38 05.01.2010.

Sanaderovo ponašanje je sramotno i opravdano je izbačen iz stranke

VL
NE
neni
11:12 05.01.2010.

05.01.2010. u 11:08h EU@Janez je napisao/la: 05.01.2010. u 11:01h neni je napisao/la: Mi kod nas stvari sređujemo, kaj je je , al polako, a Vi u Sloveniji imate kontinuitet...KOMUNIZMA Prema Vašim pogledima/čitaj Slovenskim/ Norveška je zaostala zemlja, za razliku odd Rumunjske i Slovenije

VL
BT
bili-tartuf
23:25 04.01.2010.

..\"Hrvatskoj je pod Hitno ,...\"

VL
DU
Deleted user
23:24 04.01.2010.

Ima niz golemih razlika između Pašalića i Sanadera i te epizode i ti akteri su neusporedivi... No, pustimo to i konstatirajmo da bi se lički ministar među prvima vezivao lancima za svjetionik Savudrija da je SDP na vlasti i da su krenuli u onakav sporazum sa SLO kao što to učinila Kosor. Ali, kako je vlast slast - Milinović je bio mekan prema njoj poput mačjeg repića i čeka prigodu da je srubi s te pozicije i da on osobno zasjedne u fotelju predsjednika stranke. Milinović je prikrajničar i kao takav najviše opasan u stranci, samo to Kosor još ne zna!

VL
BT
bili-tartuf
23:34 04.01.2010.

odojak-forever,...tek kad bi prozivali Tvojega Josipa-marsála...za Odgovornost i Rat izmedju Serba, protiv..Slovenaca, Hrvata, Bosanaca, Síptara itd.,...di bi bija kraj ??

VL
OB
-obrisani-
23:40 04.01.2010.

Unatoč golemih razlika.Sanader i Pašalić imaju jednu vrlo čvrstu poveznicu,a ta je da su obojica nanijeli ogromnu štetu RH.Oba su instalirala despotizam ( Ivić manipulirajući Tuđmanom) i negativnu selekciju.Radi se o štetočinama koji se samo drugačije zovu.Sanader je poput glodavca uništavao gospodarske subjekte RH,a u tome je imao najveću pomoć od ađutanta mu Rumenog. Kud je taj prošao,ostao je trag paljevine i smrada. Da počnem !) lažno JPPP sa ORCO grupom u slučaju Sunčani Hvar ( višestruko napuhana ulaganja koja nije nitko kontroliraom i čista prodaja umjesto JPP) kako nas je taj mali gad vukao za nos. Ovdje je opran veliki novac ! 2) INA - tu ne treba puno trošiti riječi,ali tu je u igri i OTP banka i Podravka i puno se toga tu zavrtilo 3)Splitska željezara i štetan ugovor sa Zlomrexom bez ikakvih garancija je Poljacima dozvoljeno da rade što hoće,no neko je tako štetan ugovor dobro utržio. 4)Podravka - i o tome se već puno zna 5) HEP - taj je trebao biti doveden u stečaj da bi se prodao strancima 6) HŽ - 7)Hrvatske Šume 8) Hrvatske vode - Novi prijedlog o vodama je napisan u korist stranih multikorporacija Ima još puno toga,ali to već više ide pod druge ministre,ali zna se tko je glavni boss.Trebalo je još samo 6mjeseci Sanadera pa da riknemo 100% i da nema Slovenija i granično pitanje ne budu više važni.A pokrivanje potpune propasti samo sa tim pitanjem je blastfemija.

VL
OB
-obrisani-
00:15 05.01.2010.

Milinović kao po obićaju prića gluposti,svaki ćovjek ima svoj doprinos hrvatskoj tako ga ima i Pašalić i Sanader i Mesić i jadranka kosor a tako će doprinos imati i milinović i doprinosi će se događati u razlićitim povjesnim trenucima pa će imati i razlićitu težinu.Problem je naš najveći šta želimo na brzinu sa balkana pa i ćinimo neke greške do kojih nebi smjelo dolazit..! mi se moramo pomirit da smo terotijalno tu di jesmo i da imamo sudsjestvo kakvo imamo,gledat se što više izdignut iznad drugih naroda tehnološki i gospodarski,ulagati sredstva u brodogradnju i turizam jer tu su najaći kapaciteti i davati više novca hrvatskom selu i naše seosko gospodarstvo dignuti na noge,imamo kapacitete u drvnoj industriji i trebali bi ulagati novce u zaštite vode jer za kojih 10 godina bit će najtraženija sirovina.Stavimo na stranu našu zavist ali zaista kako danas vidim pokazala se ona ružna strana od naroda živio kralj-dolje kralj,sanader ima grešaka ali bože dragi ko je savršen od nas a ako je šta ukrao ili opljačkao pa imamo sudstvo pa nek radi svoj posao,Sa Sanaderom ili ne HRVATSKA mora ići dalje i iči će! HRVATSKA IZNAD SVEGA PA SVE OSTALO!!!!!!!!

VL
OB
-obrisani-
00:22 05.01.2010.

Orhidej...sanader ima grešaka...postoji tu jedna mala,malecna razlikica...onako minijaturna a ta je da sanader ima MNOOOOOOOOOOOGO grešaka

VL
OB
-obrisani-
00:24 05.01.2010.

Svi ovakvi i slični još jučer su gakali SVI SMO MI IVO SANADER...Hebi ga,evolucija homo sapiensa

VL
OB
-obrisani-
00:19 05.01.2010.

MrAnderson...mi neznamo,ajde ti nama reci...

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.