Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugi put

Milijan Brkić diplomirao na Visokoj policijskoj školi

Milijan Brkić
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/5
25.10.2017.
u 11:35

Podsjetimo, Stručno vijeće Visoke policijske škole donijelo je lanjskog srpnja odluku da Brkić u roku od godine dana mora napisati novi diplomski rad

Potpredsjednik Sabora i zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić diplomirao je te je postao stručni specijalist kriminalistike, neslužbeno je potvrđeno Večernjem listu iz Visoke policijske škole

Podsjetimo, Stručno vijeće Visoke policijske škole donijelo je lanjskog srpnja odluku da Brkić u roku od godine dana mora napisati novi diplomski rad – kako mu, jer je stari plagirao, ne bi bilo oduzeto zvanje diplomiranog kriminalista. 

Milijan Brkić
1/5

Brkiću je rok od godinu dana isticao 15. studenog ove godine, što znači da je svoju obvezu ispunio malo manje od mjeseca dana prije roka.

Stručno vijeće Visoke policijske škole, u kojem je bilo 30 članova, odluku o “slučaju Brkić” bilo je donijelo na sjednici 8. srpnja. Brkić je dobio šansu za popravni jer je utvrđeno da je diplomski djelomično, a ne u cijelosti prepisao.

Komentara 47

BA
bakulušić
12:19 25.10.2017.

Bilo bi mu bolje da je diplomirao u Kumrovcu, bio bi miljenik medija i nikad mu nitko ne bi provjeravao diplomu. A političkoj kerijeri bi samo nebo bila granica.

Avatar MarkoHR
MarkoHR
11:58 25.10.2017.

Doktori marksizma, dipl. inženjeri za partijsku propagandu, dipl. novinari za masovno ispiranje mozgova...... Zagrebačko Crveno sveučilište desetljećima je izbacivalo kao na pokretnoj traci hrpe takvih komunistički kadrova... Svaka vrsta prepisivanja tada je bila više nego poželjna metoda.

SH
Shaman
11:55 25.10.2017.

Diploma je diploma, ali dvaput je dvaput.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije