Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazak u mirovinu
Povratak na članak

Milićev oproštajni Dnevnik gledalo 670.000 ljudi

Bio je to Milićev posljednji, oproštajni Dnevnik uoči odlaska u mirovinu. S njim je u studiju bila i urednica i nova voditeljica Dnevnika Sandra Križanec

Komentari 19

OB
-obrisani-
20:50 25.01.2011.

Bartolino16,41- 3. nastavak Kad sve to prođe, sredi se Goran i opet citira onu tajnu himnu Dubrovačke republike ( Ne Gundulićevu odu Slobodi, još jače): \" Sa svima lijepo, a niskim pošteno\"

VL
HR
hrvatin
19:52 24.01.2011.

Da,670.000 jugoslavena,a to je tek cetvrtina od ukupnog broja koliko ih ima u Hrvatskoj.

VL
VI
vidimškoj
16:33 24.01.2011.

normalno da velikana sa maloga ekrana treba dostojanstveno i ispratit. Hvala ti još jedan put za sve ugodne trenutke šta si pružija svojim prisustvom i svojim emisijama meni i mojoj obitelji.

VL
FI
fiorano
16:39 24.01.2011.

Svaka ti čast, Gorane. Kada ti vodiš Dnevnik, ili neku drugu emisiju, tek tada do izražaja dolaze sve ove današnje spodobe koje su ne znam po kojoj liniji zasjele na male ekrane i svakodnevno nam idu na živce. Talent ostaje talent, nadam se da ćemo te barem još koji put vidjeti u poslu kojeg imaš u malom prstu.

VL
OB
-obrisani-
16:51 24.01.2011.

Kompliment je, kad za Ivu Andrića kažu da je srbski pisac. Tako isto za Gorana kažu da je Srbin. Naravno da nije. Ali je dobar i svi ga svojataju. Dobro je da ga je Tuđman doveo,.

VL
AN
Ana33
17:03 24.01.2011.

Što reći za ovog tipa?! Bio je u životu SVE... Tvrdokorni Srbin glavni urednik RTV Beograd dvasesetak godina... Pravovjerni Jogoslaven direktor JUTEL TV.... Žestoki HRVATINA... Veliki pljuvač Srba! Sad će postati PRAVOVJERNI musliman!!! I, ime će promijeniti u.... Goran Al Kameleon...

VL
LJ
Lastan_Jr
17:24 24.01.2011.

...ono sto je jucer bilo u dnevniku je porazno....cudan odlazak..

VL
Avatar cros
cros
17:33 24.01.2011.

Bas mi je zao, prvo uzivao kao komunisticki dopisnik iz New Yorka, pa je onda bio izdajnik sa yutela, a na koncu je postao Domoljub na HTV, hahahaha! Stvarno, da nije tragicno bilo bi smijesno! Fuj, zbogom gade!

VL
CH
chemica
17:33 24.01.2011.

Meni je osobno ostao najviše u uspomeni po jednoj maloj \"dogodovštini\" iz doba vladavine Sranje Tuđmana. Baš je bilo aktualno širenje kravljeg ludila po svijetu. Doveo je u svoju emisiju na HTV-u jednog našeg uglednog neurologa iz Švicarske da malo pojasni o kakvoj se to bolesti radi. Ipak nije Goranče iz YUTEL-a bilo tko. Tada su pustili u program gledatelje kako bi postavljali pitanja. Jedan mladac se uistinu zainteresirao za cijelu materiju i postavio nekoliko zbilja suvislih pitanja tipa: Da li su neki od simptoma pojava sumanutih misli, gubitak kontakta sa stvarnošću, osjećaj da vas netko progoni i sl. Vidjelo se da je liječnik ugodno iznenađen činjenicom da je jedan mladi čovjek tako upućen u problematiku. Nažalost, tada je došlo POSLJEDNJE pitanje u emisiji. \"Gospodine doktore, da li naš predsjednik Franjo Tuđman boluje od kravljeg ludila\"? Svi su zanijemili, osim velikog voditelja. Jedino što se čulo u eteru bila je njegova \"povijesna\" izjava: \"Ma budalo jedna\"! Toliko o profesionalnosti Gorana Milića, poznatog dupelisca i uvlakača ama baš svakoj vlasti.

VL
Avatar guten_tag
guten_tag
18:15 24.01.2011.

24.01.2011. u 17:33h chemica je napisa ++++++++++++++++++++++++++++ ja kao tuđmanovac ti mogu reći da se vidi iz kojega ti brloga dolaziš , takav okot se inače baca. iako nisam zadovoljan nekim potezima g.m. prilikom zločinačke veliko srpske i yugo komunističke agresije na republiku hrvatsku , demokratsku i samostalnu državu koju je utemeljio dr. franjo tuđman , moram priznati da je vrlo inteligentan , inovativan i vrhunski novinar . za njegov profesionalizam , svaka čast .

VL
Avatar tomsom
tomsom
18:16 24.01.2011.

mnogi su učili od njega. poliglota i znalac, pokazao je mladim kolegama tajne zanata. šteta da je otišao.

VL
OB
-obrisani-
18:24 24.01.2011.

Dosao Goran u Katar na razgovor sa glavnim pokroviteljem Al Jazeere, sheikom bin Kalifa. Pozdravi njega Goran Selam Aleijkum, pa sjedose njih dvojica da razgovaraju. \"A koje ste vi vjere,\" pita njega sheik. Goranu neugodno pa ne zna kako da odgovori. Na kraju kaze, \"Ja sam bio komunista a oni ne vjeruju u boga.\" Sheiku nije drago, smrknulo mu se lice. \"Kod mene ne mogu da rade ateisti. Ovo je muslimanska kompanija.\" sheik rece. Misli se Goran sta da radi, veliki su novci u pitanju, pozicija, karijera. Pa nemoze se ta sansa propustiti tako lako, a to malo kozice ce da zaraste, kao da je nije ni bilo. \"Zovite kirurga,\" Goran vice a srce mu kuca od uzbudjenja.

VL
KT
Kralj Tomislav
18:52 24.01.2011.

svejedno sto i kakav je bio, 100% sam siguran.... da je ipak bio jedan od postenih novinara, uvjek je bilo interesantno gledati njegove emisije i vjesti na HTVu....... Gorane zelim vam sve najbolje u penziji !!!!!!!!!!!!!!!

VL
MA
Maatea
19:04 24.01.2011.

Uvijek sam voljela gledati Goranove emisije to su bile vema interesantne i kvalitetne, mnogi mladi novinari mogu od njega puno da nauce, Gorane sretna vam penzija i nadam se da cete biti u prilici snimati jos emisija

VL
EH
Ecce homo
12:04 25.01.2011.

Meni je bio najupečtljiviji, kad su četnici ušli u Vukovar. Izjavio je, javno, da je \"Vukovar OSLOBOĐEN\". Nazdravlje!

VL
OB
-obrisani-
16:41 25.01.2011.

Nastavak price. Sjedi Goran do kasno u noc u svome uredu. Na stolu mu Kuran a na zidu slika Meke. Kad neko kuca na vrata. Otvorise se vrata a na njima stoji Marsal Tito u bijelom odijelu sa ordenima i dijamantima. \"Druze Predsjednice,\" uskliknu Goran a noge mu se tresu od straha. \"Sram te bilo,\" kaze Tito, \"Izdajnice! Izdao si i mene i partiju.\" Goran pade na koljena, moli Staroga da mu oprosti. Kad od jednom udari ga Tito u sred lica, pa i drugi put, pa bogami i treci. A Goran place i vice \"Nemoj molim te. Nisam ja grebator kao sto svi misle.\" Odjednom Tito nestade kao da ga nije ni bilo. A Goran se posramljen vrati kuci poslije ponoci. Pitaju ga ukucani sta se to desilo, odakle mu tolike modrice, a on kaze, \"Pao sam na stepenicama u mraku!\" Slijedeci dan Goran zove zastitarsku firmu da mu posalju nekoliko ljudi ga cuva. Sjedi za stolom i misli se, \"E pa nece meni komunista da unisti karijeru!

VL
AU
autoritet
16:59 24.01.2011.

Jedini suvisao urednik Dnevnika bez obzira na jugo prošlost. Čista suprotnost primitivnoj seljačini Šprajcu i njegovu \"humoru\".

VL
OB
-obrisani-
05:44 26.01.2011.

Napravi Goran prvu emisiju za novog poslodavca po onom \"Muslimani svi i svuda\" o muslimanima o Dubrovniku. To će se svidjeti sheiku. Došli njegovi snimatelji, snimaju Dubrovnik, a nigdje ne mogu naći minaret. Ali kamera zahvati u centru Dubrovnika sinagogu.u. I to jednu od najstarijih u Europi. Evo Gorana u problemima. Pokazuje on njim svoje izlizane sandale, ali to se neće svidjeti Benu Ladenu. I što sad?

VL
OB
-obrisani-
15:19 25.01.2011.

Bartolno u 18,24. Ali im nastavak priče. \" Dođeše kirurzi, tražiše, tražiše i ništa ne nađoše, osim nešto malo, usahnulo, neupotrebljivo. - Dobro, odluči Shek: pustite ga, neka bude, pa on je i tako iz Dubrovnika .\"

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.