Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazak u mirovinu

Milićev oproštajni Dnevnik gledalo 670.000 ljudi

milic
Tomislav Miletić/Pixsell
24.01.2011.
u 16:07

Bio je to Milićev posljednji, oproštajni Dnevnik uoči odlaska u mirovinu. S njim je u studiju bila i urednica i nova voditeljica Dnevnika Sandra Križanec

Posljednji Dnevnik Gorana Milića u nedjelju u 19.30 sati bio je najgledanija informativna emisija toga dana. HRT-ovu legendu u mirovinu je ispratilo 670.000 gledatelja ili 16,1 posto ukupne populacije (AMR). Bio je to Milićev posljednji, oproštajni Dnevnik uoči odlaska u mirovinu. S njim je u studiju bila i urednica i nova voditeljica Dnevnika Sandra Križanec.

Milićev Dnevnik potvrdio je trend posljednjih tjedana – HTV-ov Dnevnik polako se vraća na mjesto najgledanije informativne emisije u zemlji, pohvalila se HRT-ova Služba za odnose s javnošću. Doduše, nisu naveli i podatak koliko je gledatelja ovih dana bdjelo uz HTV zbog – rukometa.

Ključne riječi

Komentara 19

HR
hrvatin
19:52 24.01.2011.

Da,670.000 jugoslavena,a to je tek cetvrtina od ukupnog broja koliko ih ima u Hrvatskoj.

OB
-obrisani-
20:50 25.01.2011.

Bartolino16,41- 3. nastavak Kad sve to prođe, sredi se Goran i opet citira onu tajnu himnu Dubrovačke republike ( Ne Gundulićevu odu Slobodi, još jače): \" Sa svima lijepo, a niskim pošteno\"

VI
vidimškoj
16:33 24.01.2011.

normalno da velikana sa maloga ekrana treba dostojanstveno i ispratit. Hvala ti još jedan put za sve ugodne trenutke šta si pružija svojim prisustvom i svojim emisijama meni i mojoj obitelji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije