Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žestok odgovor iz Vlade:
Povratak na članak

'Milanovićev pokušaj opravdavanja loše izjave o HOS-u podsjeća na njegove laži iz kampanje'

Milanović grubo povrijedio žrtvu hrvatskih branitelja, kao i njihov doprinos u obrani i stvaranju Hrvatske, rekao nam je izvor blizak premijeru Andreju Plenkoviću.

Komentari 212

OR
Orilogorilo
18:47 23.04.2020.

Hdz je kriv za sve. Ljevicari ih stalno reketare, nakraju hdzenjare ispadnu veci levičari od nominalno lijevog krila udbe. Sami su maknuli ploču, i proglasili sve totalitarizme jednakim, samo su komunizam i partizani malo jednakiji. Eto, hdzenjare, kusajte svoje! Posaljite jos koji vijenac na sutjesku, posaljite vijence i na Lijevca polje, i u Ravnu goru. Tamo su vaši!

VL
Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
18:29 23.04.2020.

Kako se HDZ izvlači. A oni su maknuli ploču i kriminalizirati poklič. Vjerodostojno

VL
BO
bolnaistina
19:42 23.04.2020.

Milanoviću, kad ćeš Šoškočaninu bacit ploču?

VL
DU
Deleted user
18:39 23.04.2020.

“Jučer je aktualni PRH Zoran Milanović pored ostaloga izjavio kako su borci HOS-a ratovali za hrvatsku državu i za restauraciju NDH. Teška kleveta iz usta najvišeg neposredno biranog dužnosnika. Nastavno je ustvrdio kako je HOS integriran u postojbe nekadašnjeg Zbora narodne garde. Iz toga je proizašla Hrvatska vojska. Znači li to da je dio Hrvatske vojske u Domovinskom ratu želio stvaranje fašističke tvorevine kakva je bila NDH? Domovinski rat i volja hrvatskog naroda izražena na referendumu je temelj ove države. Sve ono iz prošlosti što on osobno ne odobrava aktualni PRH želi obrisati. Prvo biste iz svoga ureda, a sada i ovo. PRH ima imunitet nepovredivosti. Protiv njega se ne može pokrenuti kazneni postupak bez odobrenja Ustavnog suda RH. Ovo jučer je bila teška zloporaba tog instituta. PRH je nadstranački šef države koji predstavlja cijeli narod. Tako je u teoriji. U praksi je trebalo samo par mjeseci kako bismo svi vrlo jasno vidjeli koga imamo.”, napisao je Palić.

VL
CR
croban1111
19:02 23.04.2020.

Ono što Milanović govori, to Plenković misli. I obratno.

VL
DU
Deleted user
19:13 23.04.2020.

Hadezovci pokušavaju zaraditi političke bodove na masakriranim HOS-ovcima, a s druge strane im prochetnichku politiku provodi majstor od etnozanata. Da i ne govorimo o njihovom šefu i njegovom protivljenju "reviziji jugokomunističkih fake istina. Bilo bi smiješno da nije tragično.

VL
Avatar Observer
Observer
18:43 23.04.2020.

Tko se mora sakrivati iza "Izvora" ?

VL
Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
20:00 23.04.2020.

Besmisleno je tvrditi: 'Milanovićev pokušaj opravdavanja loše izjave o HOS-u' , jer je Milanović sve rekao jasno, i uopće se nije pokušavao opravdavati za to što je izjavio.

VL
LL
lijepa_li si
19:34 23.04.2020.

ta što bi ljevica imala pametno reć, što ponudit da ne proizvodi neprijatelje, vanjske, unutarnje, izmišljene, zamišljene...

VL
Avatar miyamoto
miyamoto
20:46 23.04.2020.

Moj djed student iz Zg je ubijen na Bleiburgu bježeći od partizanske aveti

VL
Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
20:03 23.04.2020.

Zoki je svaka ka' u Njegoša.

VL
DU
Deleted user
19:24 23.04.2020.

HDZ je jak dok se ne javi mamica iz Njemačke pa će micati sve ploče po naredbi.

VL
Avatar Osvetnik Ernesta Fulira
Osvetnik Ernesta Fulira
20:55 23.04.2020.

(dio 1.): Pismo MAJKE Jean-Michela Nicoliera Milanoviću: ‘MOJ SIN JE OTIŠAO U VUKOVAR KADA STE VI OTIŠLI IZ HRVATSKE, SRAMITE SE !' Jučer je 75. rođendan proslavila majka Jean-Michela Nicoliera, Lyliane Fournier. Skandalozna izjava Zorana Milanovića o bacanju ploče, za slobodu Hrvatske, poginulim HOS-ovcima, kojom je grubo uvrijedio sve one koji su stali u obranu Republike Hrvatske došla je i do Francuske i uspjela je pokvariti proslavu rođendana majci legendarnog vukovarskog HOS-ovca. “Razmišljam kako započeti ovo obraćanje vama predsjedniče ove mi iznad svega srcu mile Hrvatske u kojoj leže kosti moga sina, dragovoljca HOS-a. Sigurna sam da ste čuli za njega, moga sina, moje čedo, moga Jean-Michela. On je, znate, predsjedniče, bio otprilike istih godina kao i vi kada je počela velikosrpska agresija na Republiku Hrvatsku, i došao je pomoći narodu čiji ste vi sada predsjednik, a mogao je sada negdje u Parizu u cafeu ispijati kavu s obitelji, prijateljima. Ali ne, on je otišao tamo gdje je osjetio da treba otići, u Hrvatsku, u Vukovar, dok ste vi učinili suprotno, otišli ste iz Hrvatske. Moj sin i hrvatski dragovoljci omogućili su vam da danas možete biti predsjednik ove države koja je očito više moja nego vaša, sudeći po vašoj današnjoj izjavi kojom ste duboko povrijedili ne samo mene, već sve majke koje još traže svoje sinove, koji su dali život za ovu prekrasnu zemlju, sve one koji su je branili dok ste vi negdje na sigurnom čekali da sve završi. I završilo je...”

VL
AS
Asr
20:51 23.04.2020.

Nevjerovatno kako su Hrvati tj.mi naivni.Plenki i Zoki su ovo sve orkestrirali da zabave narod na starim poznatim temama,a iza svega toga se zapravo sprema veliko rezanje(poreza,plaća,mirovina Itd.) jer novaca vise nema.Paznja je odvučena i dok se vi prepirete tko je u pravu,oni na drugoj strani zajedno kolo vode

VL
Avatar KRALJ-TOMISLAV
KRALJ-TOMISLAV
20:56 23.04.2020.

Milanović je jednostavno podkapacitiran za biti predsjednik države i nikakve intelektualne i verbalne akrobacije kojima se obilato služi, ne mogu prikriti tu podkapacitiranost. On je idealan predsjednik za intelektualnu malograđanštinu, i naravno, za one kojima je Hrvatska previše Hrvatska!!!

VL
LI
LIGHT
19:46 23.04.2020.

08.02.'20. Piše Teleskop Milanović tvrdi da desnica brutalno napada slobodne medije i civilno društvo: "U politici će još dugo dominirati MANIPULATORI, LAŽOVI I MRZITELJI"... :( Tko je tu MANIPULATOR, LAŽOV i MRZITELJ!?!

VL
NI
Niki11
19:34 23.04.2020.

Nema smisla ovdje komentirati. Pustsju se samo komentari usmjereni prema jednom cilju. Ostalo sve cenzura. Mi se trebamo priblizavati Europi, a preblizavamo se Srbiji.

VL
LE
LEGENDA
20:47 23.04.2020.

dosta nam je milanovića

VL
DU
Deleted user
20:41 23.04.2020.

Kad god napišem da je predsjednik zadnji koji bi trebao dizati tenzije, obrišu me. Što je u tome krivo, admine?

VL
Avatar TamiFlu
TamiFlu
19:25 23.04.2020.

Birali ste..gledajte...prizvukom laganica na onu jugoslavensku emisiju..trazili ste gledajte...laku noc hrvatska.

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.