Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas u Večernjem

Milanovićeva desna retorika u HDZ-u stvara nervozu

Naslovnica
Foto: VL
1/2
30.08.2016.
u 00:02

I dok u SDP-u drže da im curenje snimki može samo štetiti, u HDZ-u vjeruju da će Milanović od njih profitirati i čak smatraju da su u javnost puštene u njegovoj režiji

Gotovo tjedan dana prošlo je od objave famoznih snimki razgovora šefa SDP-a Zorana Milanovića i predstavnika branitelja, a sadržaj izrečenog i dalje se secira. Kome će pomoći, a kome odmoći, glavno je pitanje, ne samo u javnosti nego i u samim strankama – SDP-u i HDZ-u.

– Nije nam to trebalo – možda je i najčešća rečenica koja se zadnjih dana može čuti u samom vodstvu SDP-a.

I iako su šefa zadnjih dana neki i javno pokušavali obraniti zbog njegovih stavova, neslužbeno, ni kritika ne nedostaje. Gotovo svi naši sugovornici iz SDP-a, iako se sa sadržajem izrečenog na famoznom sastanku uglavnom slažu, ipak bi voljeli da do tog susreta nikada nije ni došlo jer drže da će im na izborima donijeti samo probleme.     

A više izvora iz vodstva HDZ-a osobno smatra da famozne Milanovićeve snimke sa zatvorenog sastanka s braniteljima šefu SDP-a neće štetiti, odnosno da će zbog njih profitirati.

– Sve što je rekao o braniteljima i o Srbiji, donijet će mu pluseve, moj je osobni dojam. Pokazao je stav fajtera i ta situacija nama u HDZ-u stvara nervozu – kaže član vodstva HDZ-a.

S druge strane, spominjanje majke šefa HDZ-a Andreja Plenkovića, da je bila “vojni lekar” taj isti izvor drži ozbiljnim gafom.      

>>Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od utorka ili prelistajte u našem e-izdanju

U današnjem broju donosimo i sljedeće priče: 

>>Rekordna turistička sezona: 400 milijuna eura prihoda više nego lani

>>Buran sastanak: U Generalskom zboru letjela torba zbog Krstičevića

>>TTIP na izdisaju: Poljoprivrednici mogu odahnuti, GMO neće u Hrvatsku

>>Prilog – Povratak u školu: Kako obući i osloboditi đaka straha od nove školske sredine 

Komentara 44

MS
mare_split
00:14 30.08.2016.

Desnica su KRŠĆANI, koji slijedom svoje vjere ne mogu, niti u ludilu, svoj glas dati 'čuvaru' zločina i zločinaca (UDB-a/'Lex'!)

DU
Deleted user
21:27 29.08.2016.

Simpatično je da se i šef Partije napokon odrekao regiona. Vidim SDP-ovce spuštena pogleda, očajne.

IL
iluzionist
23:01 29.08.2016.

ako je drug milanovic stvarno takav desnicar i domoljub pa neka se onda i uclani u HDZ! :-) sve su to predizborne prozirne patke ne budite naivni, oko njega su i dalje jovanovic,opacic,mrsic i ostale Hrvatine..koje samo cekaju fotelje ii nastavak raseljavanja i unistavanja Hrvatske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije